תודה סבא. אני צריכה גלגלים בקוטר של 20 ס"מ ומעלה. יש כאלה? ולאן לבוא?
אז זה כל הפטנט? שני גלגלים ודיבל. ומה אני עושה? קודחת בגלגלים ומדביקה לתוך זה את הדיבל? אפשר לסמוך על זה? זה אמור להחזיק תינוקות בשר ודם...
איפה קונים גלגלים וציר כאלה?
30 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: איפה קונים גלגלים וציר כאלה?תודה סבא. אני צריכה גלגלים בקוטר של 20 ס"מ ומעלה. יש כאלה? ולאן לבוא?
אז זה כל הפטנט? שני גלגלים ודיבל. ומה אני עושה? קודחת בגלגלים ומדביקה לתוך זה את הדיבל? אפשר לסמוך על זה? זה אמור להחזיק תינוקות בשר ודם...
Re: איפה קונים גלגלים וציר כאלה?עכשיו זה נשמע לגמרי אחרת.
מהתצלום הראשון, נראה בברור שמדובר בעריסת צעצוע. כמה זה בדיוק 20 ס"מ ויותר? לא ברור אם הגלגלים מיועדים לנסיעה או רק לדקורציה. בכל מקרה בקוטר כזה הדיבל אינו מספיק חזק וצריך טבור לגלגל מתותב מתכת או מה שהוא דומה. פרטים נוספים: כמו קוטר הגלגל, עוביו, מרחק בין גלגלים, משקל העגלה וכו' יעזרו להתאים את הגלגל והאביזרים. אם יהיהו לי הפרטים, אוכל לייצר 4 גלגלים, כמובן לא עם מקדח כוס... בהצלחה! נערך לאחרונה על ידי Saba_jackson בתאריך 21 דצמבר 2007, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: איפה קונים גלגלים וציר כאלה?בחנתי את התמונה שהעלית שוב ושוב והגלגלים הם לעיצוב בלבד. הם לא זזים.
גלגל כדי שיזוז צריך שיהיה לו ציר, בתמונה רואים בפירוש שבקשתות אליהם מחוברים הגלגלים יש קשת קטנה במרכז ואין שום ציר. ניתן לעשות ציר ממוט מטאטא אליו מחוברים 2 גלגלים בהקיף שביקשת, בטיחותי זה לא ובטח שמנוגד לתקן הישראלי. שווה את ההתעסקות בשביל עריסה שמשמשת לשלושה חודשים בלבד מהלידה?
גלגלים וציר - מפרטמשה תודה על העצה.
אני צריכה בסיס כזה עם גלגלים כמו בציור השלישי, האחרון בדף בקובץ המצורף. חומר: עץ חזק ועמיד אבל לא כבד מדי. מעל זה אני מחברת עריסה, שאמורה לזוז בבטיחות ובנעימות בתוך הבית (ולא מחוצה לו) גודל משוערך: 50X70 (מרחקים בין הגלגלים קדמי ואחורי וימני ושמאלי), גובה 40, קוטר גלגל כ-25 ס"מ. אני גרה בתל אביב, אבל אני נוהגת ממש יפה. אני אשמח להצעות פה או במייל [email protected]. רוב תודות
Re: גלגלים וציר - מפרטיקירתי, צר לי לאכזב אותך אבל זה לא עובד ככה...
למרות שאנחנו שכנים (אני מר"ג), צר לי אך לא מוכן לתת יד ולסייע לך לסכן את ילדיך, ואני מקווה שיתר החברים פה ינהגו כמוני. ברעיונות יותר פרקטיים אשמח לסייע. שבת שלום והמשך הריון קל.
ג'יזז! מה יש לך נגד הפרויקט שלי?כבר בהודעה הראשונה כתבת לי "שווה את ההתעסקות בשביל עריסה שמשמשת לשלושה חודשים בלבד מהלידה?" (מה אכפת לך מה שווה לי?), בהודעה השניה כבר טרחת להזהיר את כולם שינהגו כמוך ולא יתנו יד לסיכון ילדיי ובשתיהם זרעת טעויות ודמגוגיה.
"להתעלל בילד" בגלל שהגלגלים לא מסתובבים ב-360 מעלות? נו באמת. זה לא טיולון זו עריסה! משמע - מיטה קטנה יחסית שאפשר להזיז מחדר השינה לסלון ובחזרה. אכן, התעללות קשה בילד, שהרי הוא וודאי יהיה מטולטל עד זרא. "סכנת נפשות"?? הצרפתים, הגרמנים והאמריקאים משתמשים בעריסות האלה בלי המעצור כבר מאות שנים, אבל אנחנו יודעים הרי תמיד יותר טוב מכולם. הכובד של העריסה מאפשר לה לזוז קדימה או אחורה 2 ס"מ במקרה שמישהו מחליט לדחוף את העריסה חזק. ומזל שאין גלגלים ב-360, אחרת היתה זזה גם 2 ס"מ ימינה שמאלה ובאלכסון. אני מציעה שפשוט תיגש לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך ותגיש נגדי תלונה על כוונותי להתעלל בילדי ולסכן אותם סכנת נפשות. אני מצידי, מבטיחה שלא לבקש את עזרתך ברעיונות פרקטיים יותר ופחות כך שיישאר לך זמן פנוי לטפל בהליכים נגדי.
תמונה ברורה יותר עבור מי שאינו חרד לגורל ילדיולמען הסר ספק, העריסה אמורה להיות מסוגלת לנוע. בשביל זה הגלגלים.
ראשית הגלגלים שבתמונה מכוערים בטרוףגלגלים לפי המיפרט שלך ניתן לייצר בקלות ע"ג מחרטת עץ ולהקנות להם מראה שמעשיר את העריסה כולה.
את הצירים אני ממליץ לעשות ממתכת קלה,למרות שאין בעיה ליצור אותם גם מעץ.
Re: ראשית הגלגלים שבתמונה מכוערים בטרוףאחלה, תודה על התשובה.
איזה יתרון יש לציר מתכת על פני ציר עץ? בהנחה שהעריסה לא דוהרת בבית... והאם זה משהו שנגר חובב יכול לעשות ומצויד או שפשוט ללכת לנגריה שיש בה מחרטה ודי? ואחרון חביב, יש לך הערכה גסה כמה צריכה לעלות יחידה כזו? אני אשמח לקבל הצעות למשהו פחות מכוער שלא יהיה נורא יקר, אם יש כזה דבר. ושוב, תודה
30 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־5 אורחים | |||||