צלחת דקיקה מעץ אלון (כמה משעמם
אבל, כחובבת מושבעת של אתגרים, שאני לא אתעלל בה?
גודלה המדוייק (בגלל המדידות לצריבה...
עוביה כ- 3 מ"מ.
עדיין לא מחופה....
המשך יום קסום לכולנו
שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...חיכתה. חיכתה. והגיע הזמן לטפל גם בה...
צלחת דקיקה מעץ אלון (כמה משעמם אבל, כחובבת מושבעת של אתגרים, שאני לא אתעלל בה? גודלה המדוייק (בגלל המדידות לצריבה... עוביה כ- 3 מ"מ. עדיין לא מחופה.... המשך יום קסום לכולנו
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...באמת אתגר הצלחת הזו. שידרגת אותה בכמה דרגות.
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...מקסים,מפעם לפעם קושי העבודה רק עולה ,עלו והצליחו.
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...עבודה יפה כרגיל.. אשמח לראות את העבודה גם לאחר הגימור..
יועיל אם תעלו תמונות בשלבי העבודה עצמה.. גוש העץ ,חריטת הכלי. ציור הדוגמא צביעה/לכה..
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...עבודה יפה כרגיל.. ארצה לראות את העבודה גם לאחר הגימור..
יועיל אם תעלו תמונות בשלבי העבודה עצמה.. גוש העץ ,חריטת הכלי. ציור הדוגמא צביעה/לכה..
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...עבודה יפה
איך מגמרים את היצירה?
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...גברת שרית, את מתעלה על עצמך מפעם לפעם, איזה ידיים !! אבל זה לא מספיק גם צריך מוח ויש לך, ממש הרבה יותר מיפה
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...אני אשמח לתעד את שלבי העבודה...
מאמינה שגם עזר יתעד את שלו... תודה, והמשך יום נפלא.
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...עזר מעלה אותה על המחרטה שוב, ותוך כדי הפעלה מצפה אותה, או בשמנים שלו, או בסנדיג סילר.
היא מקבלת ברק נפלא שמעשיר את העץ, ומעשיר את הצריבה... רק מה, המצלמה לא אוהבת את הברק, לכן אני מצלמת, תמיד - לפני.
Re: שלום לכולם.... שוב, עבודה משותפת...תודה לך, איש יקר,
ותודה לכולם על הפירגון הנפלא. כלום לא מובן מאיליו. המשך יום נפלא...
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||