חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

פרוייקט התרומה לבי"ח שניידר - עדכון

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: פרוייקט התרומה לבי"ח שניידר - תוספת לעדכון 15/12

הודעהעל ידי harel » 17 דצמבר 2007, 07:34

אחרי שרפון והמדביק בע"מ... טמבור צבעים הודיעו לי אתמול כי גם הם תורמים לפרוייקט :!: לכות ורנית לעץ על בסיס מים ומגוונים.

מושיק - כמו שכתבתי לך במסר אישי וכפי שנאמר פה, אין צורך בשולחן, יש להם שולחן. במידה ואתה רוצה לייצר את פינת המחשב - אנא יידע אותנו (אני רשמתי את עצמי כי אף אחד לא בחר את שולחן המחשב).
לגבי תוכניות, אין לנו תוכניות. העלתי בהתחלה תמונות שמצאתי ברשת להמחשה וכיוון מחשבה אך כל אחד מהחבר'ה עצמאי בפרוייקט אליו התנדב ובונה אותו כראות עיניו. חומר (סנדוויץ), דבק וצבע - דאגתי לתרומה כמו שהבטחתי אך לא מצאנו לנכון לחפש תוכניות כי באמת הרעיון הוא שלא להגביל את היצירתיות של האנשים.

תחליט מה בא לך לייצר, תודיע ואשמח לחפש תוכניות או לייצר יחד איתך.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: פרוייקט התרומה לבי"ח שניידר - עדכון

הודעהעל ידי TheWoodenTowel » 17 דצמבר 2007, 18:00

אני צריך לדעת מידות לגבי השידות אכסון - רוחב, גובה, עומק.
כמו כן - אני עשיתי את זה עד היום עם אורן, יש בעיה לעשות עם סנדוויץ'? ואם כן - האם צריך פורניר או שפשוט יצבעו מעל?
TheWoodenTowel

Re: פרוייקט התרומה לבי"ח שניידר - עדכון

הודעהעל ידי harel » 17 דצמבר 2007, 18:29

מאחר והשידה אמורה להכיל קופסאות, הרי שהמידות נקבעות לפי הקופסאות ולא להפיך. בכתר, באיקאה וכד' מוכרים קופסאות שכאלה במידות של בערך 30X40 בגובה 20 ס"מ. אני כותב בערך כי כל יצרן מייצר מידה שונה. על כן, קבע באיזה סוג קופסאות ישתמשו (אין צורך לרכוש אותן, ביה"ח ירכוש אותן לפי ההנחיה שלך) ולפי זה יקבעו מידות השידה.

לדעתי צריך שידה שתכליל 12 קופסות, 4 בכל שורה.

אני לא יודע למה עשית עד עתה שידה כזו מאורן, סנדוויץ הרבה יותר מתאים, תתנסה ותהנה.

צביעה תבוצע במרוכז למי שלא רוצה לצבוע ע"י דגנית ומיכל בשדה ורבורג.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים