עשוי שאריות לבידים. עם מכסה.
גובה 17 ס"מ קוטר 18.5 ס"מ
גימור בווקס.
כלי מלבידים
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
כלי מלבידיםעשוי שאריות לבידים. עם מכסה.
גובה 17 ס"מ קוטר 18.5 ס"מ גימור בווקס.
Re: כלי מלבידיםאיזה יופי!
זה אחד הכלים מלבידים היפים ביותר שראיתי. רמת הגימור מעוררת קינאה. האם רמת גימור כזאת מצריכה שיוף ושיוף ושיוף או שאתה מצליח להגיע קרוב מאוד רק עם מפסלות ועוד שיופצ'יק קטן וגמרנו?
Re: כלי מלבידיםכלי יפייפה..! שאפווווווו.........!
Re: כלי מלבידיםתענוג לראות את העבודה הזאת, מושלם !!, אנסה להעתיק.
איך הכנתה את הגוש: איזה עובי של לביד ?, האם הדבקתי כמה לוחות ואז חרטתה ? זה בירץ ?
Re: כלי מלבידיםתודה.
גימור פני השטח בלבידים קשור בין השאר לטיב החומר ולמזלי השתמשתי בלבידים וותיקים בעלי צפיפות טובה. אני לא חושב שמדובר בבירץ כי החומר מאוד קשה ונדרש היה להשחיז סכינים מספר פעמים במהלך העבודה. ליטוש ועוד פעם ליטוש עוזר מאוד, השתמשתי במקסימום 220 GRIT. להכנת הגוש - הדבקתי לוחות זה לזה לקבלת קוביה בגודל רצוי והחריטה נעשה לאורך ציר אלכסון בין קודקודים נגדיים (שלא נמצאים על אותו מישור).
יופי!אני כבר חוזר על עצמי, אבל למרות שחריטה בעץ אינה "כוס התה" שלי, פיני מצליח בכל פעם לעורר את התפעלותי!
Re: כלי מלבידיםאהבתי!
הצורה היא קלאסית, והביצוע מקסים, ניכרת גם תשומת לב בבחירת החומר. לביד זה לא תמיד פשוט למצוא בלי חללים... עלה והצלח!
Re: כלי מלבידיםלפי הצבע וצפיפות השכבות, זה בהחלט סנדוויץ ליבנה (בירץ').
בקשר להשחזות- סנדוויץ ליבנה הוא הקשה והחזק מבין כל הסוגים הנמכרים בארץ. אני עובד רק איתו באופן קבוע, וכל המסורים עוברים השחזות בתדירות די גבוהה.
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||