חריטה מעולם אחר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: חריטה מעולם אחרתענוג לראות אומנות כזו
Re: חריטה מעולם אחרזה נראה שהוא השקיע זמן שווה בעבודת הנגרות ובאפקטים הילדותיים של דברים שקורים מאליהם בלי מגע יד אדם. קצת חבל...
Re: חריטה מעולם אחר
אני חושב (בהסתמך על ההערות שלו ביוטיוב), שהוא נהנה מעשיית הסרט לא פחות מאשר מהעבודה... מי אנחנו שנחליט על מה טוב שמישהו "יבזבז" את הזמן? תראה איזה יופי יצא לו, והסרט הזה בטח ידחף עוד לא מעט אנשים לנסות נגרות וחריטה - לדעתי זה נצחון!
Re: חריטה מעולם אחרמסכים לחלוטין עם הדיאגנוזה שלך.
עצוב מאוד לשמוע טונים מזלזלים כפי ש shwekwek הציג
Re: חריטה מעולם אחראני מצטער אם נשמעה נימה של זלזול או התנשאות בדברי. בוודאי שאין לי יכולת לבקר את יכולות הנגרות שלו, העבודה שלו מדהימה ומרתקת. עם זאת, רק שיערתי לעצמי מה היה קורה אם היה משקיע את הזמן שהשקיע בווידאו (שאני לא מוצא בו עניין רב או תועלת, או גם עניין 'עיצובי') בעבודות נגרות. אם כי מסתבר שעדיף היה אם הייתי שומר הערה זו לעצמי. אם כי עדיין אינני מבין מדוע אני חייב להעריך את עבודת עריכת הוידאו שלו. בכל מקרה, עמכם (ועמו) הסליחה.
אליסף
Re: חריטה מעולם אחר
אליאסף, בזבוז זמן הוא בעיני המבזבז, ואני חושב (בעיקר בקבוצת אנשים כמו שלנו) - שזה לגמרי עניינו על מה הוא "מבזבז" את זמנו - ולא ממקומנו ללמד אותו מה חשוב ומה לא... בעיניך עבודת וידאו כזו היא מוגזמת ולוקחת המון זמן מהתחביב (שלך) - ולכן מיותרת. בעיניו, זה חלק מהעניין - ובלי הוידאו, ייתכן שלא היה נהנה כל כך מעבודת הנגרות - הכל בעיני המתבונן. אתה לא חייב להעריך את זה, וזכותך לחשוב שזה מיותר, אבל להגיד למישהו שהתחביב שלו מיותר כי הוא לא נגרות, זה פשוט קצת מעליב, זה הכל.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||