חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

חריטה מעולם אחר

מידע, טיפים וטריקים, וכל מה שמסביב: מחרטות, כלים והשימוש הנכון בהם. איך מוציאים את היצירה מתוך גוש העץ? באילו כלים להשתמש ועוד?

חריטה מעולם אחר

הודעהעל ידי DovZelinger » 18 פברואר 2013, 14:09

DovZelinger
משתמש ותיק

Re: חריטה מעולם אחר

הודעהעל ידי nissim » 18 פברואר 2013, 20:15

תענוג לראות אומנות כזו
nissim
סופר משתמש

הודעהעל ידי shwekwek » 20 פברואר 2013, 21:49

זה נראה שהוא השקיע זמן שווה בעבודת הנגרות ובאפקטים הילדותיים של דברים שקורים מאליהם בלי מגע יד אדם. קצת חבל...
shwekwek
סופר משתמש

הודעהעל ידי DovZelinger » 23 פברואר 2013, 13:07

עצוב מאוד
DovZelinger
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 פברואר 2013, 19:34

shwekwek כתב:זה נראה שהוא השקיע זמן שווה בעבודת הנגרות ובאפקטים הילדותיים של דברים שקורים מאליהם בלי מגע יד אדם. קצת חבל...

אני חושב (בהסתמך על ההערות שלו ביוטיוב), שהוא נהנה מעשיית הסרט לא פחות מאשר מהעבודה... מי אנחנו שנחליט על מה טוב שמישהו "יבזבז" את הזמן?
תראה איזה יופי יצא לו, והסרט הזה בטח ידחף עוד לא מעט אנשים לנסות נגרות וחריטה - לדעתי זה נצחון!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי DovZelinger » 23 פברואר 2013, 23:37

מסכים לחלוטין עם הדיאגנוזה שלך.
עצוב מאוד לשמוע טונים מזלזלים כפי ש shwekwek הציג
DovZelinger
משתמש ותיק

הודעהעל ידי shwekwek » 04 מרץ 2013, 16:30

אני מצטער אם נשמעה נימה של זלזול או התנשאות בדברי. בוודאי שאין לי יכולת לבקר את יכולות הנגרות שלו, העבודה שלו מדהימה ומרתקת. עם זאת, רק שיערתי לעצמי מה היה קורה אם היה משקיע את הזמן שהשקיע בווידאו (שאני לא מוצא בו עניין רב או תועלת, או גם עניין 'עיצובי') בעבודות נגרות. אם כי מסתבר שעדיף היה אם הייתי שומר הערה זו לעצמי. אם כי עדיין אינני מבין מדוע אני חייב להעריך את עבודת עריכת הוידאו שלו. בכל מקרה, עמכם (ועמו) הסליחה.
אליסף
shwekwek
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 04 מרץ 2013, 20:06

shwekwek כתב:אני מצטער אם נשמעה נימה של זלזול או התנשאות בדברי. בוודאי שאין לי יכולת לבקר את יכולות הנגרות שלו, העבודה שלו מדהימה ומרתקת. עם זאת, רק שיערתי לעצמי מה היה קורה אם היה משקיע את הזמן שהשקיע בווידאו (שאני לא מוצא בו עניין רב או תועלת, או גם עניין 'עיצובי') בעבודות נגרות. אם כי מסתבר שעדיף היה אם הייתי שומר הערה זו לעצמי. אם כי עדיין אינני מבין מדוע אני חייב להעריך את עבודת עריכת הוידאו שלו. בכל מקרה, עמכם (ועמו) הסליחה.
אליסף

אליאסף, בזבוז זמן הוא בעיני המבזבז, ואני חושב (בעיקר בקבוצת אנשים כמו שלנו) - שזה לגמרי עניינו על מה הוא "מבזבז" את זמנו - ולא ממקומנו ללמד אותו מה חשוב ומה לא... בעיניך עבודת וידאו כזו היא מוגזמת ולוקחת המון זמן מהתחביב (שלך) - ולכן מיותרת. בעיניו, זה חלק מהעניין - ובלי הוידאו, ייתכן שלא היה נהנה כל כך מעבודת הנגרות - הכל בעיני המתבונן.
אתה לא חייב להעריך את זה, וזכותך לחשוב שזה מיותר, אבל להגיד למישהו שהתחביב שלו מיותר כי הוא לא נגרות, זה פשוט קצת מעליב, זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד