פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש
31 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: פרוייקט תרומהיבורכו היוזמים והמוציאים לפועל! אשתתף בשמחה רבה.
Re: פרוייקט תרומהחבריה
לא להאמין רק 4 שעות חלפו ואילו תגובות מחמם את הלב. חג אורים שמח !
בנוסף לרוח ההתנדבות פה אנסה לצרף את החוג לציור כפר (ציור עלעץ) בבית הלוחם חיפה שיצטרפו ויתנו חיים ויופי למוצרים של חברי הפורום
מישהו כבר משתמש בסיסמא..-אבל היא מתאימה לי, ואני " איתכם לאורך כל הדרך"...
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגשאני בפנים, אשמח לתת יד בכל מה שצריך, נגרות , צבע וציורים על העבודות ו/או על הקירות מסביב.
כדאי שמישהו אחד יהיה המוביל והמרכז של הפרוייקט בנוסף לצוות המוביל. כדי שריכוז הדברים יהיה במקום אחד. ושיהיה לנו בהצלחה.
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגשרעיון מבורך.
מצטרף לדעתה של דגנית - שיהיה רכז אחד אשר יאחד את כל הנדרש לחדר הילדים ויתאם את ביצוע העבודות בין חברי הפורם. החל מ השבוע השני של ינואר אהיה פנוי לעזור בכל משימה שתדרש, (עד אז אהיה בחו"ל).
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגשאני גם מוכן לתרום חלק , אתם תחליטו מה כל אחד עושה . מיקי
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש -ארגון הפרולהזזת וניהול הפרויקט נדרש יותר מאשר אדם אחד, מתנהל צוות של הראל ,יהודה ואלי, אשר מושכים בעגלה והם שיפעילו את המערכת וירכזו את ה משימות וחלוקתן לחברים.
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש -ארגון הפרוביום חמישי הקרוב אני נפגש שוב עם רויטל, נגבש רשימה של מוצרים יחד, אצלם דוגמאות של ריהוט שקיים בחדרי משחק של מחלקות אחרות, אקח מידות ואעלה תמונות.
Re: פרוייקט תרומההראל והצוות,
אם תוכלו להביא מבית החולים מכתב המתאר את הפרויק ובקשת התרומה, אפנה לכול הספקים שאני מכיר ולכול ספק אחר שתפנו אותי אליו ו"אבקש" שיתרמו חומרים. מתחייב להביא תוצאות. יעזור מאוד אם על המכתב יהיה חתום במקביל לשניידר גם גוף מוכר לצורכי תרומה. אמנם לא מדובר בתרומה כספית והכרה לצרכי מס אבל זה יכול לעזור לשכנע. לגבי התכולה, אמתין עד שתתגבשו ואז אצא למסע השנור. נינו
31 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||