פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
החוכמה היא לא לתת מה שיש לך אלא מה שהניצרך צריך.מן הסתם הבנתי שנקבל רשימת צרכים ועלינו מוטלת החובה לעמוד בה. מעבר לכך מה שנוסיף יהיה ברכה.
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש- מרנין את האיזה עונג ואיזו נחת לקרוא את התגובות ואת הענות של החברים כאן בפורום. אנו תקוה שההתנדבות של החברה, תעזור לילדים ותשמח אותם. ולנו ,תתן סיפוק של של נתינה ועזרה לזולת. איך אומרים הגששים? חזקו ואמצו !!!
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש
אין שום בעיה, אגב הפלטה לא אצלי (אין לי מקום להחזיק פלטה) אלא ברגע שיעלה הצורך - אני אקנה במיוחד - פשוט למען התרומה (ומה שישאר תמיד יש לי מה לעשות איתו) - יש לי נגריה נחמדה ליד העבודה שמוכרת עץ וגם שירותי חיתוך - כך שאם יש לך תוכנית (או כשתהיה לך) תודיע לי ואבצע אותה ואביא לך את הלוחות החתוכים.
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגשגם אני בעסק, בכל מה שצריך.
Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש- מרנין את הזיגי - מילים כדורבנות, אכן התגובות מחממות את הלב (תרתי משמע
הרעיון הוא באמת לייצר פריטים שיתאימו למחלקה ולשוהים בה, כמו שיוסי ציין, ויש להביא בחשבון את מגבלות המקום ומגבלות הילדים שם (מחוברים לעמודי אינפוזיה ולצנרת אחרת וכד'). למי שתהה מאושפזים שם ילדים מגיל 0 עד גיל 18. בפגישה סיפרו לנו כי בשנה הקודמת ניגשו מאושפזי ביה"ח לעשרות בחינות בגרות בליווי המערך החינוכי של ביה"ח. אנחנו מכוונים כמובן למשחקיה לקטנים יותר... עניין אחרון חומר גלם. באם למי מאיתנו קשרים עם מחסן עצים או לבידים (אורן וסנדוויץ') שמוכן לתרום לפרוייקט, או למכור לנו את העץ במחיר עלות - נשמח. הציעו זאת למחסנים מהם אתם רוכשים את העץ, בתקווה שמי מהם ירים את הכפפה ויקל עלינו. מיותר לציין שעסק שכזה שיתן חסות לפרוייקט יאוזכר בין התורמים לעשייה.
Re: פרוייקט תרומהאשמח לבצע כל דבר שיוטל עלי. עם מי ליהיות בקשר?
Re: פרוייקט תרומהאשמח לסייע. אין לי אפשרות לנגר בבית, (למעט צביעה אולי), אז אצל מישהו באזור המרכז/שרון דרומי.
מיכל
Re: פרוייקט תרומההיי פיני, ברגע שתגובש סופית מול צוות ביה"ח רשימת המוצרים היא תועלה פה ואז נהייה חכמים יותר ונחלק את העבודה ביננו. בשלב זה עידכנו אתכם לגבי תוצאות הפגישה שנערכה היום, יש עוד הרבה עבודה ובירורים בטרם ניגש לעבודה.
בשלב ראשוני זה אני, ואני מקווה שאחרים יעזרו, בלחפש מחסן לבידים שיתרום/יוזיל עלות לוחות הסנדוויץ. בשלב השני נגבש את רשימת המוצרים שביה"ח צריך ונחפש תוכניות/רעיונות מתאימים שגם ישמרו על איזשהו קו אחיד של עיצוב וגם יגדירו צרכים מיוחדים (התאמה למיטות למשל) ומידות. יהודה העלה את עניין הגימור שיעמוד לאורך זמן בחומרי החיטוי שביה"ח משתמש לניקיון בין ילד לילד ועל כך יש להתייעץ עם מאמון שלנו ועם עמית משרפון/טמבור שמעבר לייעוץ המקצועי יוכל לסייע בחומרים (רמז מספיק דק בכל התפתחות, נעדכן.
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים | |||||