חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש

הודעהעל ידי harel » 03 דצמבר 2007, 19:38

משלחת מטעמנו נפגשה הבוקר בבה"ח שניידר יחד עם מנהלת המערך החינוכי של ביה"ח וסגניתה. במשלחת מטעמנו נכחו זיג, יהודה לוי, אלי שנהב ואודי הראל.
הוצג לנו חדר המשחקים של מחלקת לב, חדר ריק שעבר שיפוץ ומחכה להתמלא ריהוט וצעצועים פרי מעשי ידנו.
צוות מערך החינוך העלה מספר רעיונות ובקשות בעיקר לשולחנות ניידים שיכולים לשמש לילדים ששוכבים במיטות לציור, קריאה או משחק. כמו כן הועלתה דרישה למודל של גוף האדם מדיקט בגובה 1 מטר שישמש להדגמת האיברים שבתוך גוף האדם. פריטים אלה הם טיפה בים הציוד והצעצועים שאנחנו יכולים לייצר ולתרום ועלינו להערך בהתאם.
בהקדם, נקבל מביה"ח רשימה של הפריטים שהם זקוקים להם(הן נכנסו לכאן והציצו לנו בגלריות) ובמקביל אני מציע כי נערוך פה רשימה ראשונית של פריטים שאנחנו יכולים לייצר כמו: כסאות, סטנדים לארגון ואחסון צעצועים בארגזי פלסטיק, סטנד לציור, מטבחון למשחק, פינת רופא, בית בובות, עגלה לבובה, מכוניות, בימבות, פאזלים וככל העולה על דעתכם.

אבקש מכל מי שרוצה לקחת חלק פעיל בפרוייקט לשרשר למטה מה בדעתו וביכולותיו לייצר. בנוסף, מי שמעוניין לשתף יחד איתו חבר שאין לו מקום עבודה או אמצעים (כלים, לא חומר גלם) מוזמן אף הוא לשרשר עניין זה פה.

:!: בשל התפלגות החברים בין שני הפורומים ועל מנת להקל על ארגון הפרוייקט אבקש להגיב ולהעלות כל נושא שקשור לפרוייקט רק כאן בנגרות ולא בוואלה.

תודה על שיתוף הפעולה ובברכת חג אורים שמח, אודי.
[/b]
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר -

הודעהעל ידי moshik » 03 דצמבר 2007, 20:40

יופי
אני אשמח לעשות שולחן
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

Re: מושיק -ברכות להענות הראשונה-

הודעהעל ידי Daniel Ron » 03 דצמבר 2007, 20:54

אני אשמח להצטרף למישהו שיש לו מקום ולעבוד יחד או לחוד (כל אחד על פריט אחר) בגוש דן.

מי שמוכן לקבל אותי יבורך.
"כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
סמל אישי של המשתמש
Daniel Ron
סופר משתמש

Re: פרוייקט תרומה לבי"ח שניידר - סיכום מפגש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 03 דצמבר 2007, 20:56

מתנדב לעשות סביבונים צבעוניים בגדלים וצורות שונים, וגם רולרים למסאג'/ריפוי בעיסוק.

בנוסף אמשיך לחשוב על עוד רעיונות שאני יודע במסגרת החריטה והכלים שברשותי, ד"א איזה גילאים של ילדים מדובר בעיקר?

כמו"כ אם מישהו צריך חלק מסוים וצריך מישהו שיחרוט - אני כאן (כמובן תורם את העץ באם יש לי כזה - אם לא אפשר לארגן מפגש מהיר לאיסוף).

מה עוד? אני מנדב פלטת סנדוויץ' מכספי - לראשון שיש מה לעשות עם סנדוויץ' לטובת הפרוייקט (או לשניים שיתחלקו וכו'). יכולות נגרות אין לי - אבל אני מוכן לתרום את זה למי שיש לו יכולות נגרות אבל לא חומר גלם.

בדיוק עכשיו עלה לי רעיון - חווה שיתופית - למה הכוונה - חווה (ואותו רעיון יכול לעבור לכיוון עיר ודברים נוספים) מורכבת ממספר אובייקטים - יש בתים קטנים, אסמים, גדרות, חיות, עצים, אנשים, טרקטורים וכו' וכו'. אפשר לבנות בשיתוף סט אחד או יותר כזה כשכל אחד מהחברים תורם חלקים (כמה שיותר יותר טוב).... הכל בקטן יחסית, וגם כמובן קופסה לאחסן את הפריטים.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

אני הייתי רוצה להצטרף למישהו מאזור המרכז,כי אני מתחיל בתחום

הודעהעל ידי lavi.r » 03 דצמבר 2007, 21:11

אני הייתי רוצה להצטרף למישהו מאזור המרכז, כי אני מתחיל בתחום.

או שתתנו לי משהו יחסית פשוט שאבנה לבד.
רק שככל הנראה רמת הגימור שלו לא תגיע לרמה של חברי הפורום האחרים כאן.

בנתיים מה שבניתי(מאורן):שרפרף/הדום(שרק מחכה לריפוד), ארון על גלגלים.
הכלים שברשותי:ג'קסו,מסור עגול,רוטר,מלטשת אקסצנטרית,מברגה,מקדחה.

לביא רגב.
[email protected]
lavi.r
משתמש ותיק

מעוניין להצטרף - כולל כמובן להשתתף בהוצאות החומרים.

הודעהעל ידי lavi.r » 03 דצמבר 2007, 21:15

lavi.r
משתמש ותיק

Re: אשמח לתרום את הגיפ שבתצלום

הודעהעל ידי Saba_jackson » 03 דצמבר 2007, 21:46

מברך את העוסקים במצווה,
זה לא כל כך נגרות, אבל אשמח לתרום לפרוייקט
עשיתי כמובן בעזרת ג'קסון.
קבצים מצורפים
DSCF2713.JPG
Saba_jackson
סופר משתמש