עזרה בזיהוי האביזרים האלה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עזרה בזיהוי האביזרים האלהאביזרים אלה נמצאו בבית ישן. לא ברור לי למה הם שימשו. נרכשו כנראה בסוף שנות ה 30. שני החלקים, הגליל וה"מגרדת" היו ארוזים יחד לכן אני מניח ששניהם היו נחוצים לאותה מטרה. יש לכם מושג מה היא?
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלהלעניות דעתי זהו סוג של כלי הקשה. מניעים את המקל על החלק הגלי בקצב מסויים. תנסה, אולי זה יעבוד.
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלהגם אני חושב כך
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלה
ניסיתי. שום דבר. צליל עמום. אנא העלו רעיונות נוספים.
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלהכאשר היתי קטן (לא אגיד לפני כמה שנים), בבית בחו"ל היה קרש דומה ששימש לכביסה. היו שמים אותו בקיור ועליו היו משפשים את הסדינים, מפות וכו'. הקרש העגול היה עוזר, נדמלי להרים את דבר שמכבסים שהיה כבד מאוד, עם המים ...
בפועל שימש כתחליף לסלעים עליהם משפשים עד היום הזה ב'מכבסות' שניתן לראות עד היום הזה בהודו ואני מניח גם במקומות אחרים. זה הניחוש שלי.
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלהגם לי במבט ראשון זה נראה ככלי ששימש לכביסה.
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלהאין "מכונת כביסה" כל כך צרה ועוד עם ידית בקצה אחד.
זהו כלי נגינה שנוקשים עליו ומגרדים אותו בהתאם למיקצבים הוא נקרא "SCRATCH-BOARD", כה פשוט. נסה "לנגן" עליו שוב.
Re: עזרה בזיהוי האביזרים האלה
נראה לי שהוא צר מידי לצורך כביסה- בד"כ צ"ל ברוחב 40 סמ" לפחות, אם לא כלי נגינה - אולי שבלונה למזון כיסוני בצק מסוג כולשהו, עם המוט מרדדים מניחים על השבלונה ומרדדים שוב וקבלנו מקלות בצק??? לי יש בבית שבלונות למזון מהודו ולאוס (גם לבצקים וגם לעוגות אורז וכו'...) אז אולי?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים | |||||