שאלה אידיוטית ובכל זאת:
האם יש שולחנות עבודה / נגרות שונים לימניים ולאיטרים (שמאליים).
תודה בר
שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...שאלה אידיוטית ובכל זאת:
האם יש שולחנות עבודה / נגרות שונים לימניים ולאיטרים (שמאליים). תודה בר
Re: שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...שאלה מאוד חכמה...
התשובה היא כן. הנה דוגמא לשולחן לאיטרים. אני מניח ששולחנות כאלו אינם מיוצרים מסחרית, ואם אתה רוצה אחד תצטרך לבנות - זה רק ייתרון. יחסוך לך כסף ויהיה יותר טוב משולחן מסחרי.
Re: שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...אז למה התפסנית של כל המחרטות בצד שמאל?
מה עושים השמאליים?
Re: שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...אם למחרטה יש גם רוורס, יכולים פשוט לסובב אותה (אפשר בדרך כלל להזמין עם הברגה הפוכה - כדי שלא תישתחרר) - ואז הכל יופי טופי - או כמו בדרך כלל, ללמוד לעבוד הפוך - זה מפתח את היצירתיות שממילא שם
Re: שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...אני שמאלי ,מה שנקרא שמאלי ממש. אבל בזכות המחרטה למדתי להשתמש בשתי הידיים. אני יכול, כיום ,לחרוט כשמאלי וכימני. הכל עיניין של תרגול ורצון.
האמת היאשאני ימני - אל דאגה אני שמולאני...
העניין הוא שקבלתי שלד שולחן, ולצורך שיפוצו אני צריך להחליט " מה למעלה מה למטה, נד נד נד נד רד עלה..."חשבתי שאוכל להסיק מהתשובה לשמאלי / ימני -- טעיתי. הקושרת האופקית בשלד היא בדיוק במרכז הרגל - מה שמוסיף לדילמה. יש את " הרגל החמישית הצרה" באיזה צד של השולחן היא אמורה להיות??
Re: שמאל ימין, שמאל ימין, שמאל ימין שמאל...גם אני שמאלי שבזמנו הכריחו אותו לכתוב בימין(כי ככה צריך
האמת שלפעמים זה מאוד מועיל בעבודה.
Re: האמת היא
אולי תמונה?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים | |||||