סט של 3 אגרטלים צרים וארוכים להכלת פרח בודד-Bud vases
עשויים עץ מייפל וצבועים במגוון עץ (בייץ) כהה בכדי להבליט את הטקסטורה החיצונית
אורך/רוחב 5 ס"מ
גובה 19 ס"מ
סט אגרטלים
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סט אגרטליםסט של 3 אגרטלים צרים וארוכים להכלת פרח בודד-Bud vases
עשויים עץ מייפל וצבועים במגוון עץ (בייץ) כהה בכדי להבליט את הטקסטורה החיצונית אורך/רוחב 5 ס"מ גובה 19 ס"מ
Re: סט אגרטליםמרהיב !!!, איך בדיוק עשיתי את הקשטות השחורות. האם זה על אותו מישור של השטח של המייפל הלא צבועה ?. ואיך עושים את זה שיהיה כל כך מדוייק ?
אסמח לילמוד
Re: סט אגרטליםאוּמִי
קשה להסביר טכניקת חריטה במספר משפטים. יצור האגרטלים פשוט יותר מהנסיון להסבירו בכתב. אשמח אם תבוא לבקרני (מצורף מס טלפון בפרטי) במנוף כדי לראות איך הדברים נעשים. לשאלותיך: הקשתות השחורות נעשות בחריטה. השטח המושחר אינו באותו מישור של המייפל הלא צבוע
Re: סט אגרטליםפשוט יפה!
אם אני מבינה נכון צובעים את פאות האגרטל בצבע כהה, ואז תופסים אותו לתפסנית וחורטים את הקשתות וע"י כך חושפים את העץ בהיר.
Re: סט אגרטליםמאוד מחוכם, אהבתי את כל האלמנטים!
אם אני מבין נכון את השיטה, כנראה כל האגרטלים נחרטו קודם כל בנפרד לצורה ולריקון, אחר כך עוד 4 פעמים לפחות כשהם מחוברים כל פעם בפאה אחרת שלהם ובהחלפת סדר (פעם אגרטל א באמצע, פעם אגרטל ב וכו') כדי שלכל אחד מהם תהיה לפחות פאה שבה הוא נראה כ"אמצע" העיגול, ועוד פאתיים שהן החלק החיצוני של העיגול הגדול יותר. יותר מזה, צביקה מספיק מתוחכם בכדי לסדר שהפאה הבאה בתור נראית כמו המשך של העיגול כאילו קיפלו את העיגול הגדול לקוביה כל הכבוד! ואשמח לראות עוד הרבה עבודות, אתה כל פעם מספק לי עוד השראה... מזכיר טיפה את ה"פאזל" של אלי אביסרה ![]()
Re: סט אגרטליםאנסה להבהיר קצת את התמונה.
1.חומר הגלם הוא 3 תיבות מרובעות צבועות ב4 הפאות. 2.שלושת התבות מחוברות למתקן חריטה המאפשר חריטה של פאה אחת שלהן בו זמנית. 3.לאחר חריטת הפאה הראשונה משנים את מיקום התבות במתקן לחריטת פאה שניה ואח"כ שלישית ואח"כ רביעית. 4.לאחר שכל ארבעת הפאות נחרטו תופסים כל תיבה בין עוקצים וחורטים spigot מצד אחד שלה לתפיסה בפוטר. 5.תופסים את התיבה בפוטר וחורטים את החלק התחתון שלה ואח"כ את החלק העליון שלה הכולל את הצוואר,השפה והקדח המרכזי. 6.מלטשים את השטחים החרוטים תוך הקפדה שלא לפגוע בפאות הצבועות. 7.גודעים בתחתית החלק התחתון. 8.חוזרים על פעולות 5-7 בכל אחת מהתיבות. מקווה מאד שהבהרתי את עצמי טוב יותר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||