שאלה : אני בונה קופלקס של מידוף מעץ אורן שאמור להיות ממוקם בתוך המקלחת במילים אחרות תחת מים סבון וכו' ברמה יומיומית האם יש דרך לאטום
את העץ כך שלא יפתח עובש פטריות וכו'...
נ.ב נסיון קודם של שלוש שכבות של יכט ורניש לא עמד במשימה
תודה מראש ירון
עמידות למים
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עמידות למיםשאלה : אני בונה קופלקס של מידוף מעץ אורן שאמור להיות ממוקם בתוך המקלחת במילים אחרות תחת מים סבון וכו' ברמה יומיומית האם יש דרך לאטום
את העץ כך שלא יפתח עובש פטריות וכו'... נ.ב נסיון קודם של שלוש שכבות של יכט ורניש לא עמד במשימה תודה מראש ירון
Re: עמידות למיםפוליטרין דו רכיבי שמבוצע נכון , עם שתי שכבות יסוד
שתי שכבות לכה להגנה נוספת אני חושב שיעמוד אם יבוצע נכון ולא יעמוד לסריטות או פתיחת הלכה שוב לעץ
Re: עמידות למיםבטח ביקרת פעם בסאונה
העץ שם לא מצופה בכלום לטעמי זה המפתח אם חדר האמבטיה יהיה מאוורר באופן קבוע אין צורך באיטום.
Re: עמידות למיםסוג העץ וההפרשים בשינויי טמפרטורת המים - מהווים תנאי סביבה קשים לעץ. גם כשבונים כלי שייט מעץ משובח נוהגים לטפל בגוף הספינה בתדירות קבועה - קרי - שיוף, שימון והגנה. ללא טיפול תקופתי - ראה המלצה של מאמון - לא יהיה נעים להתקלח שם.
Re: עמידות למים
מושיק האם אתה לא מתבלבל בסאונה יבשה, אכן אין בעייה לעץ. אך אני עדיין לא ראיתי סאונה רטובה הבנויה מעץ. לדעתי זו משימה בלתי אפשרית (ללא שיפוץ/החלפה מידי שנה/ שלוש שנים). חוץ מזה אולי עדיף להשתמש בעץ בעל תכולת שמנים גבווהה יותר- ולא באורן. וגם איתך מאמון אני לא ממש מסכים, לדעתי עדיף להמנע מלכות וכיו"צב וללכת דווקא על על ציפוי ע"ב שמנים
Re: עמידות למיםהדיעות חלוקות בין שמנים ובין לכות ולשניהם יש לטפל כול שנה
השאלה הייתה במקלחת ולא בסונה הסונה היתה דוגמה ואם היה העניין בסונה הייתי עונה אחרת כי אתה צודק בסונה עדייף כול כמה זמן להחליף את העץ ומשאירים אותו חסוף גם בשביל הארומה אתך הצלחה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||