אני מחפש שולחן לרוטר, חדש מצאתי רק של קרג, די יקר למתחיל כמוני (כ-2500 שח+)
האם למישהו יש למכירה משומש? או מישהו מכיר חנות או אתר שיש להם שולחן זול יותר?
תודה
גל
מחפש שולחן לרוטר
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש שולחן לרוטראני מחפש שולחן לרוטר, חדש מצאתי רק של קרג, די יקר למתחיל כמוני (כ-2500 שח+)
האם למישהו יש למכירה משומש? או מישהו מכיר חנות או אתר שיש להם שולחן זול יותר? תודה גל
עשייה עצמית!אל תיחפז לקנות! כיף - ולא מאוד קשה - לבנות את השולחן בעצמך. ברשת תראה המן תוכניות ורעיונות, וגם תוכל להיעזר בנסיונם העשיר של חברי הפורום.
Re: מחפש שולחן לרוטרתוכל לעשות לבד ובעלות מאד נמוכה.
כמו זה שעשעתי בתמונה.
Re: מחפש שולחן לרוטרהשימוש העיקרי של שולחן ראוטר הוא בד"כ בביטים עם לאגר
לכן העבודה עם גדר היא די נדירה. לכן אני מציע בשלב ראשון לבנות שולחן פשוט עם חור באמצע ולחבר ראוטר מלמטה. שולחן קטן שיושב על שולחן העבודה. תתחיל לעבוד ואז תוכל לדעת הרבה דברים על מה חשוב ומה לא גם אם תצטרך גדר תמיד תוכל לקלוב לוח עץ שישמש לגדר.
Re: מחפש שולחן לרוטראני מצטרף להמלצה לבנות
מתחילים בפלטה יעודית לשולחן ראוטר ( 40 - 50 דולר ) מקבעים אותה בפלטת MDF עדיף עם פורמייקה ( אני השתמשתי בעובי 30 ממ ) מחברים אליה את הראוטר מלמטה מחברים שואב אבק לראוטר ( אם יש כניסה לשואב ) ומומלץ גם להוסיף גדר , אפשר ממש פשוט - מחברים שני משטחי MDF ב 90 מעלות ועושים חור במרכז כדי שיהיה מקום לכרסום ( אפשר גם להוסיף כניסה לשואב בגדר - יש מתאמים מפלסטיק או שבונים מתאם מעץ ) את הגדר מחזיקים עם כליבות יוצא בערך 400 שקל אשמח לעזור או לענות על שאלות בניתי ויצא מוצלח ואני משתמש בו הרבה אורי
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים | |||||