אני אשמח לקבל חוו"ד וטיפים מבעלי נסיון על הרוטר שלעיל.
חיפשתי ברשת סרטון שיראה עבודה איתו לא מצאתי.
הנה קישור שמציג אותו.
http://www.bosch-professional.com/gb/en ... f-1300-ce/
תודה.
חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Bosch
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschאני אשמח לקבל חוו"ד וטיפים מבעלי נסיון על הרוטר שלעיל.
חיפשתי ברשת סרטון שיראה עבודה איתו לא מצאתי. הנה קישור שמציג אותו. http://www.bosch-professional.com/gb/en ... f-1300-ce/ תודה.
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschראוטר מעולה
יש לי אותו קרוב ל 6 שנים יש לי עוד ראוטרים אבל תמיד אני משתמש בו כברירת מחדל. כיוון גובה הביט מאד נוח יש כיוון גס ויש כיוון עדין מאד יעיל השיטה של נעילת הביט לצורך שחרורו קצת מסורבלת אבל לא נורא. מתג ההפעלה נמצא על הידית מאד נוח ובטיחותי עם מתאם של בוש הוא מקבל את כל סוגי הבושינגים בנוחות רבה ההתנעה שלו רכה ל90% מהעבודות 1300 וואט מספיקים במקרה וצריך עוצמה יותר גדולה פשוט עושים את זה במספר פסים מומלץ בחום אם אתה רוצה לראןת איך הוא עובד אתה מוזמן
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschיש בקופסא של הרוטר מעין ביט עם צוואר באורך 1/4 אינצ' וקונוס שמסתיים בחלקו התחתון
במשטח ישר. האם הוא מיועד לאיפוס מד הגובה? ותודה על ההזמנה,בהזדמנות ראשונה באזורך אעשה זאת(לא כל כך רחוק שעה ושלושת רבעי).
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschלא כלכך ברור לי
תצלם את זה אולי בשביל למרכז את הפלטה התחתונה או את הבושינגים.
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschהנה ציור שלו ,אם לא יהיה ברור אלך להביא אותו ואצלם.
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschהנה צילום,
הביט מימין צוואר 1/4 אינצ', הכרסום משמאל 1/2 אינצ' בשביל הפרופורציות.
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschיש ל משהו דומה אבל עם בסיס יותר רחב בשביל
כרסום מעגלים. יכול להיות שזה קשור אם ישלך את החוברת של הגדר יכול להיות שתמצא שם יכול להיות שזה גם למרכוז של הפלטה התחתונה.
Re: חוו"ד על רוטר GOF1300CE דגם Boschמחר אעיין בחוברת בנחת,.
תודה על הכל.
תפקיד הקונוס ברוטר GOF1300CE Boschמושיק,קלעת נכון.
עיון בחוברת המצורפת מבהיר כי הקונוס מיועד למרכוז פלטת הרוטר ,זו המיועדת להרכבה בעבודות העתקה. תודה.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||