האם למישהו יש נסיון עם זה ? במיוחד עם שמירה על משטח אחיד והקבלה.
תודה
חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבות) ?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבות) ?האם למישהו יש נסיון עם זה ? במיוחד עם שמירה על משטח אחיד והקבלה.
תודה
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבונראה לי שזה יגרום ללוחות לקרוס ולהתקפל.
אלא אם תחזק אותם מלמעלה כלפי השולחן אני גם לא בטוח שזה מספיק חזק (זה רצועות רצ'ט ?)
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבוהי, אני משתמש הרבה ברצועות לקשירה על הרכב הבעיה שהצד המתוח הוא של הרצט וכמו שמושיק אמר כלבות יותר חזקות. עם זאת אולי להדבקת מסגרת תמונה זה יהיה יותר נוח.
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבוכן, אלו רצועות רצ'ט (כמו אלו בקשירה באוטו).
אבל נראה לי לפי התגובות הפושרות שארד מהאופצייה הזו. תודה.
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבוהי אליק,
אם תשים מתחת או מעל בסיס יציב וחזק (נגיד שולחן מסיבי), זה יעבוד היטב... בגלל שהלחץ לא אחיד, זה עלול טיפה לעוות את הלוחות, אבל אם תשים בלוקים של עץ (או משהו אחר) שהוא זה שיספוג את הלחץ של הרצוע ויפזר אותו על פני הלוחות - התוצאה תהיה טובה מאוד לדעתי... לגבי מקבילות זה תלוי בעיקר בך, שוב, אם תסדר נכון זה יעבוד היטב - אותו דבר נכון גם לקליבות "אמיתיות" מה זה אחידות לא הבנתי - אם אתה מדבר על לחץ אחיד אז אתה צריך בנוסף לרצועות גם cauls (כמו שכתבתי למעלה) רצועות עץ שיעזרו לפזר את הלחץ בצורה אחידה על הלוח - הכרחי להדבקה טובה. אם תכתוב מה הצורך המדוייק, אולי נוכל להמליץ לך על פתרון מתאים... למשל אם לא אכפת לך שיהיו קצת חורים - הצמדה בברגים עובדת נהדר. כמה לוחות אתה צריך להצמיד? לאיזה עובי? מאיזה סוג חומר?
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבוהי משה,
תודה על הפרוט. ב"אחידות" כיוונתי בעצם לשיטוח - השגת משטח ישר ללא צורך בהקצעה נוספת לאחר ההדבקה. או מינימום הקצעה ידנית מעטה. מדובר כרגע בפלטה מלוחות ספלי לשולחן קפה. 80 * 110, בעובי 18 ממ לערך. אני מניח 4 עד 5 לוחות. מה זה CAULS ? אני מניח קורות עץ לשיטוח. וההידוק שלהן זה בקליבות קטנות בשני הקצוות ? זה לא יגרום לקשת ? והאם להדבקת לוחות ספלי אצטרך לביסקוויטים או פשוט קנט לקנט ?
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבו
מזל שפירטת, נראה שכולם הבינו נכון חוץ ממני מה אתה רוצה לעשות... אז ככה, לעבוד עם רטצ'ט לא ממש מתאים לשימוש הזה, למעט לחיזוק נוסף לקליבות, ברגים יעבדו רק אם אתה מחבר שתי לוחות בלבד... או שיש לך ברגים ממש ארוכים, וגם אז לא בטוח שיצליחו להפעיל את הלחץ הנדרש. אני משום מה חשבתי שאתה מדבר על חיבור פלטות לפלטה עבה יותר (במימד הרחב ולא הצר). הCauls זה בדיוק מה שאתה מדבר עליו, אבל מקובל לתת להם קצת קימור בצד שפונה ללוח המודבק, מה שמונה את ההתקשתות, וגם מונע מהלחץ להיות בדיוק איפה שהקליבה. המטרה שלהם במקרה הזה היא לשמור על הלוח ישר (בדיוק בשביל האחידות שאתה מדבר עליה). ביסקוויטים הם אמצעי לאותה מטרה - שמירה על האחידות של המשטח - אין להם שום אפקט של חוזק בהדבקה. אז אין צורך אמיתי בהם, אבל זה פשוט מקל על הדבקה כי לא צריך להתאמץ להתאמה. דיבלים ודומינו עוזרים באותה צורה, אבל גם מוסיפים הרבה יותר לחוזק של הלוח. בכל מקרה לשולחן, אין צורך מיוחד להשתמש בחיזוק מבני שכזה, בטח שלא בגודל שאתה צריך. סליחה על ההטעיה.
Re: חיבור לוחות לפלטה - בעזרת רצועת [רצועות] הידוק (לא קליבוללמלות יש המון תוספת חוזק בהדבקה.
1- זה עוד שטח הדבקה 2- בתהליך הייצור של הלמלו הוא מיובש ונדחס, ובמגע עם הדבק הוא סופג את הנוזלים ומתנפח, כך שמעבר לדבק הוא גם תפוס בתוך החריץ בלחץ רב.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||