החיבור של הלוחות המרכיבים את ההמשטח נעשה באמצעות למלות (כדי לקבל כל שני לוחות מודבקים באותו גובה) ודבק. לפני ההדבקה אני מקציע את הלוחות למצב שכל הפינות 90 מ' ואז מחבר אותן באותו הסדר שאני רוצה להדביק ומחזק עם כליבות כדי לראות שאכן כל הפינות 90 מ', אם צריך (ז"א לא קיבלתי קו ישר) אני מתקן את הלוח הבעייתי ומוודא עם הלוח שצמוד לו שהם נשארים קו ישר בלחיצה, חשוב גם מיקום הכליבות כי גם הם יכולים לתרום לעיוות. ב2" אני מוותר על לוח בניצב כדי לקבל קו ישר כי הבדיקה שתיארתי כבר הבטיחה לי קו ישר.
לאחר שווידאתי שאני מקבל הדבקות בקו ישר אני מדביק בין הדבקה אחת לשתיים בכל פעם כדי לא לגיע למצב שהדבק מתחיל להתייבש על העץ. אני מקפיד תוך 15 דקות מההתחלה על לחיזוק הסופי של כל הכליבות.
את הדבק אני מורח על שני הצדדים המודבקים למרות שיש כאלה שמסתפקים בצד אחד.
בעניין הלמלות אני שם במרכז העובי למלמה כל 20 ס"מ, לפני ההדבקה אני שם את הלמלות ובודק שאכן קיבלתי גובה זהה בין שני הלוחות ורק אז ממשיך להדבקה.
לגביי החריצים שראית הם נועדו להצמיד את המשטח העליון אל הקושרות, הפעם עשיתי אותם עם הבויאר, כך היה לי נוח, בפעם הקודמת עשיתי חריץ לכל האורך ושם תוכל לראות איך אני מצמיד את המשטח העליון לקושרות - ראה בקישור המצורף תמונה רביעית
http://www.nagaroot.com/forum1/viewtopic.php?t=5412
תודה על ההתעניינות, מקוה שזה ברור