תודה על ההזהרה,
אני תמיד נזהר, מה גם שאני מחויב כלפי לקוחותי, אז אני מקפיד להתקין את הבוכנות המתאימות למישקל של המשטח+המיזרון.
מיטה עולה עם ארגז איחסון
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסוןתודה על ההזהרה,
אני תמיד נזהר, מה גם שאני מחויב כלפי לקוחותי, אז אני מקפיד להתקין את הבוכנות המתאימות למישקל של המשטח+המיזרון.
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסוןרונן,
א. אני חושב שאתה מנסה להתקין את הזרועות/מספריים הפוך מבחינת שמאל/ימין. ב. על האום נעץ יפעל מומנט שעם הזמן יחליש את האחיזה שלו בניגוד לנעילה עם אוהם מעל דיסקה קפיצית. ג. בוכנה זו בכירה מצוינת.
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסוןאלקס אני נכנע:) אבנה לפי עצתך.
כרגע יש לי כבר מוכן בסיס מטה 120על 190 והזמנתי מזרון בדיוק באותו הגודל. האם זה יצור לי בעיה? כי מה שהבנתי ממך המיזרון טיפה יותר ארוך לאורך המיטה מהבסיס. האם יש אפשרות שנדבר בטלפון? המספר שלי 052-5565248 רונן
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסוןאל תכנע רונן
העזר בשרטוט ב-PDF שצרפתי. אתה יכול לחתוך מעט מן המשטח אבל לא חובה. העיקר לוודא שהמסגרת החיצונית תהיה מספיק גדולה לאפשר את הרמת המשטח+המיזרון, כיוון שבזמן התנוע נוצר לא רק רדיוס סיבוב אלא תנוע מקבילית קטנה לכיוון המרים.
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסון1. שכחתי לשאול, האם צריך להשאיר מקום ליד (אצבעות) להיכנס להרים אם שיש פטנט אחר?
2. עובי המיזרון שהזמנתי הוא 26 סמ. אני רוצה קיר חיצוני של 40 סמ ופנימי של 30 סמ. אם עובי המשטח הוא 4 סמ זה משאיר למיזרון בפנים 6 סמ. האם זה נורא? רונן
Re: מיטה עולה עם ארגז איחסון1. לא צריך להשאיר מקום ליד. יש שתי אפשרויות: א. קיימת ידית שטוחה מפלסטיק יעודית למטרה שמחברים למישטח. ב. חתיכת רצועת תריס מורכבת עם דיסקה שטוחה ובורג תוך יצירת לולאה. זו השיטה המועדפת עלי כיוון שניתן להסתיר את ההתקן.
2. ממש לא נורא, נשמע טוב! ראה שוב את המידות ב-PDF. התיחס כמובן רק להפרשי המידות ולא למידות חוץ שהן של מיטה זוגית גדולה במיוחד. 3. צא לדרך - בהצלחה!!!
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־6 אורחים | |||||