באסה, כבר פינטזתי לשבת על ספסל כזה בסופ"ש.
כמה אנשים חסרים ?
תאריך נוסף לסדנא לבנית ספסל - אצל חיים
25 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: תאריך נוסף לסדנא לבנית ספסל - אצל חייםבאסה, כבר פינטזתי לשבת על ספסל כזה בסופ"ש.
כמה אנשים חסרים ?
Re: תאריך נוסף לסדנא לבנית ספסל - אצל חייםרגע, רק ראיתי את ההודעה הבוקר.
איך ניתן להציל את המצב? אני ממש רוצה שנקיים את הסדנא. אנחנו ארבעה לא? שחר,תומר, אלון,פול.
יש לי הצעה..אולי כדאי שכל התיאומים למפגש אצל חיים, יעשו דרך מסרים או טלפונים שתחליפו ביניכם..?
מי יבוא,מתי יבוא,לאן יבוא.. כל אלו דברים שלא כל כך קשורים לפעילות הפורום.. תודה לכולכם על ההבנה..
Re: יש לי הצעה..צודק, הודעה אחרונה:
ניתן עוד להציל את קיום הסדנא. כרגע רשומים שלושה אנשים:תומר אלון ואני. הפלטות שחיים קונה מתאימות ל4 אנשים כל אחת. ולכן הוא תכנן לקנות 2 פלטות שיספיקו ל8 אנשים. דיברתי איתו היום והוא אמר שאם נהיה 4 אנשים, הוא יקנה פלטה אחת, ונוכל לקיים את הסדנא, כמובן היה עדיף שיהיו כמה יותר אנשים(שמונה) מאחר והוא עושה לנו מחיר טוב מאד (!) על ההדרכה. בכל מקרה אני צריך להחזיר לו תשובה כמה שיותר מהר. חסר לנו (לפחות) אחד!! תודה מוזמנים להתקשר אליי, שחר 0544-310415
עדכון - הסדנא תתקיים מחר הוקדמה ל 14:00 !שלום חברים,
דיברתי עם חיים הרגע והוא אישר שאכן נקיים את הסדנה. הקדמנו ל14:00 כי הסדנה תארך הרבה זמן (נקווה שנספיק הכל באותו יום) וחיים חושש שנכנס לתוך הלילה.. המשתתפים: תומר אלון אורי שחר (אני) תודה רבה
25 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||