מפגש זכרון-תודות..!
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: מפגש זכרון-תודות..!ועוד אחת
Re: מפגש זכרון-תודות..!כחבר חדש בפורום ,התפעלתי מכמות הידע,המקצועיות והנכונות לשתף אחד את השני. מאחר שנרשמתי לפני זמן קצר,הוברר לי שכאן בנשר,במרחק 500 מטר נמצא אביחי ודרכו הגעתי אליכם. כמו כן הוברר לי בהמשך שיאיר מרעננה שהיתה לי איתי הכרות קודמת ללא קשר לנגרות, גם בפורום,והיתה לי הפתעה נוספת כשפגשתי את אריק בר שגר לפני שנים רבות בשכנות.
אז היו לי גם הפתעות נעימות,גם פגשתי נגרים סופר מקצועיים וזה עשה לי את המפגש ליום מרתק ונעים מאין כמוהו. אי אפשר לסיים בלי לציין את מושיק ודנה שטרחו לארח בצורה הכי מושלמת כך שהרגשתי כמו בבית. עלי לציין את הבית המיוחד של משיק שיש בו אוירה "זיכרונית" מקורית,של בנייה מיוחדת עם שילוב עבודות עץ של מושיק. תודה לכל החברים שהגיעו ותרמו ליום כיף הזה בניצוחם הרגוע של מושיק ודנה.
Re: מפגש זכרון-תודות..!מצטרף לתודות באיחור קל. מושיק הרבה כבוד - הנגריה שלך הביאה לי השראה וכמה רעיונות לעתיד. כמו שנאמר באנגלית: You are the man
Re: וואו זיגי איזה תמונותזיגי, אח שלי, מדוע יש צנזורה על תמונות של משתתפים נוספים שצילמת?
Re: וואו זיגי איזה תמונותפיני ידידי, אני מצרף תמונות רק של יפים ויפות, מי שלא עומד בקריטריונים תמונתו לא מצורפת.
Re: וואו זיגי איזה תמונותוואו, לא יכולתי לעמוד בלחץ החברתי, אז הנה אני מוסיף עוד שני צילומים של הבחורים היפים שהיו במפגש
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||