שלום לכולם
אני רוצה לבנות לבד דלת רשת.
אני לא בטוח בקשר לעובי הדלת ורוחב הקורות
מצד אחר אני רוצה חוזק מכני שהדלת לא תתעקם.
מצד שני אני לא רוצה שהדלת תהיה כבדה מדי לצירים.
הקורות יחוברו בדיבל עץ ובזווית עם ברגים.
אשמח לכל עצה.
תודה
עופר
דלת רשת
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: דלת רשתמה מתוכנן להיות בחלק התחתון? דיקט? (זה משמעותי לחוזק)
לדעתי אתה יכול להסתפק באורן 4.5 על 4.5. בניתי דלת רשת, ולא היתה לי אפשרות להשתמש אלא בלאטות, וזה מה שעשיתי, והיא קצת נפנפית כזאת, אבל בסדר.. אז אני חושב שאם מכפילם את העובי זה טוב. עוד עצה, אתה צריך לחשוב על דרך כלשהי להסתיר את חיבורי הרשת- לדוגמא, לייסטים קטנים מעץ שמכסים על החיבור. זה מהניסיון המועט שיש לי- הדלת רשת היתה הפרויקט השני שלי...
Re: דלת רשתאיך תחובר הרשת למסגרת ? מה עושים שיש צורך להחלפת הרשת? האמת ? הכי טוב ופשוט במקרה זה , לבנות דלת מאלומיניום - קלה , ללא עיוות והחלפת דשת קלה
Re: דלת רשתאני חיברתי את הרשת למסגרת עם אקדח סיכות, כשהרשת מקופלת לשלוש שכבות בקצה- כדי שיתפוס. ואז מסמרתי ליידטים דקים על החיבור כדי שלא יראו אותו; כדי להחליף- מורידים בעדינות את הלייסטים, מורידים את הרשת, משדכים חדשה, וממסרים חזרה את הלייסטים.
Re: דלת רשתאני בניתי דלת רשת מעץ אורן..
הדלת היא תעתיק של דלתות האלומניום והרכבת הרשת נעשית באותו האופן. פשוט עם ביט ראוטר (של למלות) עשיתו חריץ ברוחב 4 מ"מ לשם אני דוחף את הגומי של המתיחה והרשת נמתחת למכסימום.
Re: דלת רשתניתן להשיג בכל מקום שמיצרים חלונות אלומיניום , אם אתה מאזור נס ציונה יש חנות לאביזרי ופרזול לתריסים באזור התעשייה נס ציונה
Re: דלת רשתבכל טמבוריה שמוכרת את הרשת תמצא גם גומי
שנמכר לפי מטר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||