ממה השולחן לדעתכם עשוי?
איזה עץ? צביעה ? ואיך הוא בנוי ? חריצים ?
או הדבקת קוביות ...
אשמח לפרטים
הצעות איך לבנות את השולחן הזה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הצעות איך לבנות את השולחן הזהממה השולחן לדעתכם עשוי?
איזה עץ? צביעה ? ואיך הוא בנוי ? חריצים ? או הדבקת קוביות ... אשמח לפרטים
Re: הצעות איך לבנות את השולחן הזהלפי התמונה ,נראה לי שהשולחן עשוי מחתיכות עצים שמודבקים ביחד ,ולאחר ההדבקה עשו חריצים בעזרת רוטר,או כלי אחר ובתוכם שמו פסים ממתכת.
Re: הצעות איך לבנות את השולחן הזהאתה בטוח שיש פסי מתכת בפנים? זה נראה לי כמו גוון שחור..
מה שמאוד נראה לי זה שיש פה שימוש ב CNC, רמת הדיוק פנומנלית!
Re: הצעות איך לבנות את השולחן הזהאני מתרשם שהרגליים ממתכת: פרופיל מרובע עם פקק מפלסטיק בתחתית.
אם הרגליים ממתכת, אז יש סיכוי מצוין שכל הקונסטרוקציה של השולחן עשויה ממתכת.
Re: הצעות איך לבנות את השולחן הזהלדעתי השולחן הוא מעץ, כי בקצבות יש ציפוי שנראה כמו פורנירה.
המשטח העליון הוא עץ, קרוב לוודאי, וחצו אותו עם רוטר כי: יש קווים רוחביים שחתוכים בקווים לאורך, אילה שהולכים מאיתנו והלאה שהם תעלות שלמות. בוודאי לא קוביות. סליחה על הקושי בהתבתאות בעברית.
Re: הצעות איך לבנות את השולחן הזההצילום הוא סה"כ 24 KB וקשה לראות בו פרטים. כל אחד מאיתנו רואה דבר שונה
בגלל האיכות וההבדלים בין מסך למסך, גודלו והגדרות המסך במחשב. הרגליים ממתכת את זה רואים מיד, ולדעתי צודק אלישע שהמבנה הבסיסי כנראה ממתכת. וכעת לעיקר: לא יודע איך בנויים השוליים שרואים מסביב, אבל לפי מה שרואים אצלי על המסך נראה לי שהחריצים בין הריבועים על המשטח העלין בהחלט לא ממתכת אלא סתם צבע . לדעתי על מבנה המתכת מונחת פלטה ישרה כלשהיא, ועליה ריצוף אריחי-חרסינה עם רובה מדוייקת מאד בין האריחים, ובסוף הכל צבוע בצבע-מט . איזי
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||