באתר ebay UK מוכרים את המסור ב700 פאונד ועוד 170 פאונד עבור המשלוח
סדר גודל של 4350 ש"ח.
איכן בדיוק מבררים את גובה תשלום המכס?
האם מישהו התנסה ביבוא ולמי פונים במכס כדי לברר
האם אפשר לברר אצל יבואן שיביא לחברי הפורום
יבוא המסור בוש gts10 xc professional
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
יבוא המסור בוש gts10 xc professionalבאתר ebay UK מוכרים את המסור ב700 פאונד ועוד 170 פאונד עבור המשלוח
סדר גודל של 4350 ש"ח. איכן בדיוק מבררים את גובה תשלום המכס? האם מישהו התנסה ביבוא ולמי פונים במכס כדי לברר האם אפשר לברר אצל יבואן שיביא לחברי הפורום
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalכנס לאמזון-והעתק את הכתובת לדף באמזון
B-Rise Stand and Digital Rip Fence על מנת להביאו עד לביתך, הכנס את הכותרת העליונה לאתר הבא,ותקבל את המחיר עד לביתך.http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Stores לידיעתך,באותו הדף באמזון,ניתן למצוא את המשור הנ"ל במחיר זול יותר, בהצלחה ואפילו כאן באתר זה,http://www.amazon.com/Bosch-4100DG-09-10-Inch-Worksite-Gravity-Rise/dp/B000S6VCOY/ref=sr_1_6?s=hi&ie=UTF8&qid=1340737884&sr=1-6&keywords=gts+10+saw תוכל להעתיק את הכתובת ולהוסיפה במחשבון משלוחים באתר-http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Stores
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalאין מכס רק מע״מ
מע״מ משלמים על המחיר כולל מישלוח
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalחבל על הכסף!! יש בשוק אופציות טובות יותר בערך באותו הכסף..
מדובר במסור קבלנים ולא במסור שמתאים לנגריה (גם אם היא של חובב)
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalתוכל בבקשה לכוון לדוגמה או שתיים?
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalהדיון הזה חוזר כאן שוב ושוב (ושוב), ואולי כדאי שמישהו מקצועי ומבין יעשה סדר בדברים במאמר מקצועי. אני חדש בתחום, אבל בכל זאת הנה הפרשנות שלי, אם תחפש בפורום תמצא הרבה מידע:
המשורים הזולים הנמכרים בשוק (עד ארבעת אלפים ש"ח) הם משורי קבלנים. יתרונם הם בניידותם שאפשר לבוא לשטח לבצע עבודה, וזהו גם חסרונם, שהם לא מדוייקים כ"כ, פחות יציבם ופחות אפשרויות. נגר חובב רציני, עקב שיקולי מקום ותקציב, יירצה מסור קבינט, ולמעשה הנישה הזאת לא ממש קיימת בארץ. זהו משור יצוק עם שולחן קטן, ששוקל 250 ק"ג בערך, ונותן מענה מצויין. ייבוא אישי של מסורי גריזלי מארה"ב יענה על הצרכים ויתחיל מ8,000 ש"ח לייבוא. כאן נכנס הדיון של מסור עגלה (אירופאי) או מסילות (אמריקאי), או אפילו שניהם, בעד או נגד, אבל אכמ"ל. מנסים לארגן (אמיתי) בדיוק עכשיו הנחה גדולה ליבואן של מסורים אירופאים, שהם למעשה קרייזקים מוקטנים (ממש כמו של נגרים מקוצעיים, רק קטן יותר וזול יותר), אבל לדעתי התקציב יתחיל מעשרת אלפים ש"ח, הלוואי ולא הרבה יותר. שווה להתאמץ מבחינה כספית במידה וזה יצא לפועל, כי אז תוכל לעשות הכל. הרבה מידע תמצא בויקפדיה תחת table saw וכאן בפורום, אני בעצמי פרסמתי הרבה שאלות בנושא וקיבלתי לא מעט הכוונות ותשובות. בהצלחה, וכמובן נשמח לשמוע מה נרכש בסוף.
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalהמסור שמצוין באמזון הוא לא מה שפירסמתי אלא מסור BOSCH 4100 DG 10
יכול להיות שאלה מסורים עם אותן תכונות וביצועים, אבל מתוך עיון בתמונות הם אינם דומים. חוץ מזה, ואניי מתנצל מראש, אבל לא כל כך הבנתי את ההסבר איך אני יודע כמה מכס-מע"מ אני משלם. במילים אחרות אם מכשיר מסוים עולה כולל המשלוח 1000 $ כמה אני משלם לאוצר... בסופו של התהליך.
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalאמיתי ידידי
הG.T.S. 10 עושה עבודה כלל לא רעה אצלינו החובבים. מחירו שוה לכל כיס, עצמתו חזקה, עם חיתוכים ישרים וללא פציעות (עם להב מתאים) ומי שלא הולך לעשות עבודות של נגריה מקצועית בהחלט יכול להנות מהכלי הזה. בדיוק עכשיו פורסם ביד2 על כלי חדש עם להב נוסף ועל גבי עגלה ב3000 שח. אבל כל אחד בדעתו, בכיסו וברצונותיו.
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalבוש gts10 xc professional
נערך לאחרונה על ידי icemen בתאריך 28 יוני 2012, 00:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: יבוא המסור בוש gts10 xc professionalלאחר שתעתיק את הלינק של המשור מאתר אמזון, ותשבץ אותו באתר ushop במחשבון שלהם, תקבל מחיר שהוא סופי עד לביתך, (המחיר כולל כל את כל המיסים והתשלומים. למכס,מע"מ,הובלה ודמי משלוח..)
אתה גם יכול למצוא באתר איביי או אתרים אחרים ברשת את המשור שאתה מעוניין,למצוא חברה שנותנת משלוח חינם,(קודם לכן, אתה אמור להירשם ב-ushop, לתת לחנות את הכתובת שלך שם,והם ישלחו אליך לכתובת חברת ushop בניו גרסי)לחילופין, אתה יכול למצוא בכל אתר אחר,את מחיר המשלוח בתוך ארה"ב כולל את המשקל הכולל של הכלי עם אריזתו, ולבדוק את מחיר המשלוח ארצה, באתר ushop במחשבון שלהם לפני הקנייה. שים לב שיש חברות שגובות דמי משלוח בתוך ארה"ב ליעד שלך בניו גרסי. בהצלחה
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||