מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2גם לי יש אותו, ובסך הכל אני מרוצה.
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2
השאלה במקום (לצערי ) אם לא מכינים שיעורי ביית אז קונים מה שממליצים בארץ. בדקתי את הנושא לא מעט והמסור באמת מצוין , מדויק , וגם נייד וקל אבל ! הוא רועש באופן נוראי , והאיסוף אבק שלו לא ממש מוצלח ( אבל גן השואב שלי לא מדהים ) וממש אבל ממש לא נעים לעמוד לידו כי הוא צורח באוזניים ( כן עד כדי כך ) אז עכשיו אני יודע על בשרי שמסור טוב צריך גם להיות שקט ובשביל להיות שקט הוא צריך להיות מסיבי ואני מכין לזה תקציב וגם קטע של גילוי נאות - יש לי מקום פשוט ביד 2 יותר קל להסביר שאין מקום מאשר שהמסור עושה המון רעש. אבל פה אפשר לספר את האמת אחלה פורום פה דרך אגב אני נהנה מאוד לקרוא כאן אורי
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2כאשר תפעיל מקצועה, עליון/תחתון, תבין שבעבודה בעץ יש המון רעש ולוא דוקא מהמנוע. מי שעובד בנגריה, ולא משנה מקצועית או של חובבים ראוי שישתמש דרך קבע באזניות. בהצלחה
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2זיגי צודק ב 100%. לאחר סקר נרחב שערכתי בו הקריטריו היו מחיר/מקום/דיוק נדרש/ניידות הכלים הבאים הם מצויינים: bosch gts10, makita mlt100, metabo ts250. אני אישית רכשתי את ה gts10 לפני כשעה (מזל טוב) וזאת לאחר התלבטויות רבות.
היות ואני חדש בפורום (אך חבר ותיק בפורום וואלה לשעבר של מקס), מתנצל על ההתפרצות. מקווה שלא טעיתי ברכישה.
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2כמו בכל נושא יש את הרצוי והמצוי.
כמו שנאמר ישנן מגבלות של כל אחד ואחד מגבלות מקום מגבלות כלכליות וכל אחד מתמרן בינהן כפי יכולתו.
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||