מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2מי שמחפש מסור , יש הודעה ביד 2 על מסור בוש GTS 10 במחיר של 3000 שח, כך פורסם, מי שזקוק למסור כדאי לו לקפוץ על המציאה.
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2לא כל כך מציאה - חדש עולה 3150ש"ח (זאפ)
קישור לעמוד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=675927
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2שאלה -
למה כולם כל הזמן רצים על הבוש ומקיטה כשיש בשוק את מטאבו עם מחירים יותר שפויים ? (לא ביררתי ספציפית על שולחן המסור שלהם...) בפנדל אני רואה הרבה מטאבו אבל בשולחן מסור לא. תודה ליאור
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2אם אתם לא קבלנים שצריכים לשנע את המסור
אפשר לדלג על מסורים מהסוג הזה (היתרון היחיד שלהם זה שהם ניידים) לצרכי נגרות חשוב שהמסור יהיה קבוע יציב ועם יכולות חיתוך מגוונות.
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2הבעיה שלי היא שצריך לשנע בין המחסן לחניה שם אני עובד...
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2
אני פרסמתי את המסור ביד2 המסור נמכר עם העגלה המקורית שלו וזה כבר בערך 3800 שח המסור כרגע בן פחות משבוע ויש כמובן את הניירת המקורית ושלום לכולם אני חדש פה בפורום
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2ברוך הבא!
מאחלים לך בהצלחה במכירה.
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2אל תדאג ,תמתין ויגיע האיש שזקוק למסור יש ביקוש לא רע לדגם הזה.מה גם שאתה נותן להב נוסף עם 80 שיניים וזו תוספת נכבדה. מי שערכוש ממך יעשה עסקה טובה. בהצלחה
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2כמו שנאמר פה זה צעצוע.
ועדיף אחד יציב וחזק. שאלה בנאלית למה מוכרים משור אחרי שבוע?
Re: מסור GTS10 של בוש למכירה ביד 2יוסי ידידי,
המסור הזה לא כל כך צעצוע, ועובדה שלא מעט חברים בפורום משתמשים בו, יאיר, פיני, אנוכי, ולא זוכר את היתר. אני נהנה מאד מהביצועים שלו. במידה ואלך לעסוק בנגרות באופן מקצועי אז אקנה לי קרייזיק גדול וטוב. לשימושם של החובבים כאן בהחלט הוא טוב ויעיל. אגב המכירה בגלל שמסתבר לו אחרי שקנה שבעצם לא נשאר לו מקום. נערך לאחרונה על ידי zigi בתאריך 26 יוני 2012, 15:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||