מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?הבן שלי , בן 12, החליט לפתח תחביב חדש...
Re: מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?תן מיקום אם תרצה להגיע לבד או
חפש במדינת האינטרנט
Re: מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?סכין גילוף בסיסית - כל אולר איכותי יתאים (ויקטוניקס השוויצרי, וכו').
יש כמובן מגוון עצום וכל מיני סוגים, גוונים ומינים... אבל קודם צריך להבין מה רוצים לעשות. כאמור, סכין כמו של אולר שוויצרי זו התחלה לא רעה, יוכל לקלף ענפים ולגלף דברים בסיסיים ומעלה בעזרת הסכין בלבד. אחר כך כשלומדים ומתמחים הוא בטח כבר ידע לבד מה הוא צריך בשביל להתקדם. הדבר הכי חשוב בעסק זה ללמוד איך להשחיז את הסכין ולשמור עליה חדה.
Re: מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?ועוד יותר חשוב, ללמד איך להשמר מפגיעות של הסכין.
צורת אחיזה, הזוית, הכיוון , שימוש בציוד מגן אישי, משקף מתאים כפפות וכו' ובהצלחה
Re: מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?יש את הסכינים של OPINEL שיצא לי לגלף איתה קצת והיא ממש טובה - וממש חדה ! ראית אותה בחנויות מטיילים.
אז בהצלחה ולגלף מהגוף והלאה כן ?!
Re: מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סכין גילוף?יצא לי לעשות כמה עבודות גילוף קטנות עם סכין יפנה צרה של אולפה, (יש לה להבי נירוסטה, והם קצת יותר עבים ועמידים מהלהבים הפשוטים.
לדוגמא טיילפיס לכינור חשמלי שגילפתי עם הסכין יפנית הזו. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... p?t=543417
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||