קניה קבוצתית ביטים/סכינים לרוטר ועוד מ wpw,, עדכון!!!!!
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מאידך אם צד ג' יקבל את הסחורהואני אוסיף לו על משלוח צפונה,תתמוסס ההנחה
Re: קניה קבוצתית ביטים/סכינים לרוטר ועוד מ wpwאמיתי
תודה רבה על ההשקעה.
Re: קניה קבוצתית ביטים/סכינים לרוטר ועוד מ wpw1. אמיתי ישר כח תבורך על כל המאמצים והעזרה שלך לאנשי הפורום.
2. מה הכתובת של הדר פרזול מרכז. 3. אתה כותב "ל 3 הפריטים בהנחה גדולה למי שקונה ב 150 ש"ח ומעלה נא להוריד את הקובץ "3 הפריטים", איכן נמצא הקובץ הנ"ל. מצפה לתגובתך
Re: קניה קבוצתית ביטים/סכינים לרוטר ועוד מ wpwחפש את המילה "DOWNLOAD" מצד שמאל ולמטה מהכיתוב של ההודעה
עדכון פרטים לגבי הקניה!!!!!!!!!ראשית לגבי משלוח,, בעיקרון הדר פרזול מסתובבים בכל אזורי התעשיה בארץ משלוח לאזור תעשיה ינתן חינם!!! (אם יש לכם מישהו שאתם מכירים באזור תעשיה ניתן יהיה להשאיר אצלו בחינם)
לגבי משלוח בתוך העיר הדר ישלחו בדואר רגיל (כמה שיעלה יחיבו את הלקוח מדובר ב 15-20 ש"ח פחות או יותר).. איסוף עצמי הדר ראשון לציון .. רחוב: לזרוב 19 טל: 03-9529998 הדר ירושלים ..רחוב: יד חרוצים 16 (מקור הידית והבורג) טל: 02-6721289
Re: מישהו יכול לעזור ?יש לי מספר ביטים של וודפאקט והם עושים עבודה מעולה!!
כמובן יש פה גם שיקול של כמות השימוש וגם איכות השימוש, למשל יש לי ביטים לניקוי פומיקה של וודפאקט ואני הולך להשתדרג ב WPW, בניקוי פורמיקה אין דרך חזרה אם הניקוי לא יצא טוב, יש מקרים שהמייסב נתקע מהדבק ואז הוא חורץ לך את הפורמיקה בצד השני וזה קרה לי גם שהתזתי נפט על המייסב שאמור לדחות דבק. יש ל WPW ביט עם מייסב מורחק ואז הדבק לא מגיע למייסב כלל... זו רק דוגמא אחת להבדלי האיכויות אבל אם אתה שואל אותי ביטים צורתיים של וודפקט מעולים ועושים את העבודה.
Re: קניה קבוצתית ביטים/סכינים לרוטר ועוד מ wpw,, עדכון!!!!!שאלה?
האם ניתן לקנות דרך המפעל ישירות - כרמיאל ?
18 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים | |||||