הסדנה שלי
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: הסדנה שלילכל מי שמבקש מדביר להתחיל "לעבוד" ו"לייצר מוצרים": בניית הסדנה לתפארת היא הדבר המענג. אם "ייצא משהו", זה הרבה פחות חשוב. כל הכבוד על המחשבה, הביצוע והתוצר הסופי! אני כבר יודע איפה יתקיים אחד המפגשים הבאים.
Re: הסדנה שלייאיר אתה בין הבודדים שמבין אותי.
עדיין לא סימתי אבל בהחלט אני אוהב גם ליצר. לשאלות קודמות. גודל המרתף 35 מר"ר בערך. השסתומים בנויים ממנוע של חלון רכב עלות 0. ההסבר יותר מורכב בפגש שהיה אצלי הסברתי לפרטים. וכפי שכותב זיגי לאחר שאסיים אשמח לעשות את המפגש אצלי ואסביר שוב איך לבנות שסתומים. תודה לכל המגיבים.
Re: הסדנה שלילא רק יאיר, גם אני מבין אותך טוב מאד דביר, ולכן אני מצדיע לך על כל הפרויקט. המשך ותהנה!!!
אני נמצא באותו סוג של מצב לגבי "תחילת הקריירה" שלי בתחום החריטה. צילומים בבוא הזמן.
Re: הסדנה שלייופי של השקעה.
חשיבה לפרטים על הכל.
Re: הסדנה שליגם אני מבין אותו!!! הפסקתי לספור את הימים שאני לא נרדם ממחשבות על תכנון חדר העבודה בבית החדש שאני עומד לקבל,,, קבלן מעצבן! רק עכשיו הוסיף לי חודש, כנראה מדובר על יולי-אוגוסט מקווה שזה יהיה המועד הסופי.
Re: הסדנה שלינראה פצצה רואים שהשקעת מחשבה.
אל תשכח איך הכל התחיל ומי נתן לך את האומץ לא למצמץ.
Re: הסדנה שליכל הכבוד , גם תכנון וגם ביצוע מושקע ,
חבל שאין לי מרתף פנוי שאלה קטנה ברשותך , בתמונות רואים שהגישה למרתף היא גרם מדרגות צר , יש עוד פתח יותר נוח למרתך להכנסת חומר גלם והוצאת המוצרים ?
Re: הסדנה שלימרשים ביותר!!!
רק דבר אחד- האם ניסית כבר את מערכת השאיבה בעבודה? פשוט יש לי חשש שצנרת "4 לא תעשה אקסטרקציה מלאה של fine dust... אם יהיה לך זמן וחשק תבדוק את הנושא פה: http://billpentz.com/woodworking/cyclon ... uctingSize נכון, יש שם הרבה חומר לקריאה...אבל תבדוק לפחות מה הוא כותב על ה-ducting size.
Re: הסדנה שליראשית תודה על התגובות.
אכן כן מגיע למושיק את הקרדית הוא זה שדחף אותי לפרויקט. תשובות לשאלות. יש כניסה נוספת. השואב במקור עם כניסה 5 צול. בגלל שאין צנרת מפלסתי 5 צול נאלצתי להשתמש בצנרת 4 צול וזה מוריד מעוצמת השאיבה אבל בכל זאת זה עובד טווב הייתי שמח לו היתה חזקה יותר. מי שרוצה לשאולשאלות יותר ספציפיות מוזמן להתקשר.
Re: הסדנה שלידביר, לידיעתך, יש צינור "5 שרשור פלסטיק, כזה שמחבר את השואב שלי. זה צינור מיוחד לשאיבה ונקרא "צינור ווקום" והוא חלק מבפנים. יש לציין שהוא לא זול.
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], dk169, Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים | |||||