חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

המסור בוש החדש - מחיר מחריד !!!

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: המסור בוש החדש - מחיר מחריד !!!

הודעהעל ידי Alex Milch » 29 מאי 2012, 19:26

זיגי, כלפי התיקשורת הייתי טוען: דברי הוצאו מהקשרם!!!
אומנם כן, ומזלנו שאינך התיקשורת. אני כיוונתי למסור של "בוש" שפתח את השירשור. המסור שלך הוא כמובן "אופרה" אחרת.
היה לי SCHEPPACH בעבר, דגם יותר משוכלל ואני רוצה לציין שהוצאתי איתו פרנסה לא רעה בכלל, עובדה שעליתי כיתה ממנו למשהו קצת עוד יותר משוכלל.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי amitay_s » 29 מאי 2012, 20:27

אלכס כל מילה בסלע!!! האמת שאני די הייתי בטוח שכוונתך היתה לבוש! ועכשיו גם נתת לכך "אישור"..

אגב אני מחזיק במסור קריזיק מודרני של ראקורד פאוור עם עגלה אמיתית על לאגרים.. המסור שלי ממש דומה למסור עגלה גדול דוגמת אלטנדוף רק בקטן (עגלה של מטר) ובכל זאת אני קונה המון פלטות כולל חיתוך,, מדובר בהפרש של 20 ש"ח לפלטה, למשל פלטה מלמין לבן אני קונה ב 120 ש"ח כולל חיתוך במקום 100 (המחירים כוללים מע"מ) לדעתי ה 20 ש"ח האלו שווים לי 100 ש"ח, לא מזמן שיפצתי את החנות שלנו בניתי שם המון מדפים וארונות סך הכל 17 פלטות מלמין אם הייתי צריך לחתוך את כולם נראה לי שהיית מסיים ביותר מכפול זמן וכמובן זמן=כסף!!
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי Alex Milch » 30 מאי 2012, 11:05

הנך עוד הוכחה מוצקה למימוש מושכל של מאווים בתחום עבודות נגרות.

כמוני כמוך, אני כבר לא נער, וחיתך לוחות כבדים אינם חוויה מרגשת. לכן, אני מזמין לוחות סיבית ו-MDF חתוכים או חתוכים חיתוך ראשוני.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי Eliyahoo » 30 מאי 2012, 14:44

zigi כתב:יש לי את המסור המדובר, אתה יכול לתאם איתי, אני גר בסלעית ע"י כוכב יאיר 050 4522005 תתקשר ונתאם

הי זיגי,

לא מצליח לתפוס אותך בטלפון, השארתי הודעה בפרטי.

תודה
סמל אישי של המשתמש
Eliyahoo
מנהל פורום

הודעהעל ידי zachi123 » 30 מאי 2012, 17:27

מסכים עם כל מה שאתה כותב, מלבד כמה סייגים קלים שלטעמי מחזקים את הצורך הבסיסי במסור נייד כלשהו.
אני אישית, חובב - וכחובב - אני מעדיף שלא תהיה תלות שלי בשעות הפתיחה של נגריית חובבים, ע"מ שאוכל להתבטא בזמן הפנוי שלי - לכשאוכל. למרות המגבלות הרבות שיש ל-GTS10 , הוא בסך הכל עושה את עבודתו נאמנה. יצרתי איתו לוחות אלון, אגוז, ובסך הכל - התוצאות היו טובות. מסכים בהחלט כי מדובר במסור ולו מגבלות רבות, אך כחובב, לא נדרשתי בדיוק של מיקרון.

ארחיק אף ואספר כי לוחות גדולים אני חותך עם מסור עגול וג'יג מוביל שבניתי, שבעזרתו אני מצליח לדייק עד שלפעמים אני שוקל לוותר על השולחני. לוחות קטנים יותר, אני מצליח ליישר ולחתוך עם ה-GTS10.
לכשאצטרך חיתוך בדיוקים גבוהים במיוחד, מאמין שאלך לנגריית חובבים מועדפת עלי, אך ללא ספק - מדובר על מצבים ייחודיים מבחינתי.

שמתי לב שככל שהכרתי טוב יותר את המסור שלי, איכות העבודה שלי עלתה. אני חושב שכמסור חובבים - ה-GTS10 לא רע. אבל לא יותר מכך.

לכשאגדל והילדים יעלו לי פחות - אקנה שפח עם עגלה :P . אגב - התלהבתי מאד מהמטאבו - מקווה שישנה אפשרות לרכוש גם את האיבזור מסביב (לשניהם).
zachi123
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים