"טיח" לעץ
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: "טיח" לעץחיים
האם ארגז העץ צבוע ? או שמדובר "בסתם" ארגז עץ ?
טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרזה לא נקרא טיח זה נקרא שפכטל
ויש כול מני שפכטלים על כול מני בסיסים על כול בסיס ושרף של עץ ולכן השפכטל בוחרים בהתאם ליסוד שיש מעליו שכאשר את היסוד בוחרים לפי הגימור גם אם אתה רוצה לעשות גימור שקוף אז אתה לא עושה שפכטל אללא ממלא עם מרק מילוי לעץ , שנקרא קיט , ויש קיט נוזלי שאותו מערבבים עם אבקת עץ ליצירת מרקם של עץ , שממלאים איתו אז המילוי הוא מאותו עץ ולכן נראה כימעט וקרוב מאוד לעץ , השאלה היא איזה גמר אתה רוצה לעשות
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרקניתי שפכטל ואני אמלא את העץ .
בכל מקרה הארגז עשוי עץ , הוא היה צבוע בכתום מזעזע ועמד בחוץ לא מעט זמן כך שהוא מצריך קצת עבודת שיפוץ . הצבע יהיה פוליאור מבריק , לא בחרתי עדיין גוון .
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמראיזה שפכטל קנית
אני מניח או שפכטל על בסיס שרפים או שפכטל PVA לעץ?
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרדבק שפכטל 2000
חומר מילוי על בסיס שרפים סינתטיים לשימוש פנימי. 760-001 : קוד מוצר קל לשיוף. : תכונות מיוחדות למילוי ולהחלקה של משטחי עץ וטיח. לשימוש פנימי בלבד. : שימושים משטחי טיח ועץ : האובייקט הנצבע טיח עץ : סוג התשתית לבן שבור : גוון שרפים סינתטיים : על בסיס מתאים לשימוש פנימי : תכונות שימושים פנימיים : סביבה מט : ברק
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמראוקי
אחרי ההתנסות תן חוות דעת, זה חומר שלא קל לעבוד איתו וזמן יבוש ארוך יחסית ומייגע אני חושב אבל אם זה מתאים אז זה זה
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרSO FAR SO GOOD
עשיתי שכבה ראשונה על מרבית הארגז, בינתיים לא חומר הכי נוח שעבדתי איתו , הוא דווקא מתקשה במהירות יחסית גבוהה ואז נהיה יותר צמיגי ולא נוח , אבל בגדול עושה את העבודה . עכשיו הוא ממתין לייבוש מלא (טמבור ממליצים על שעתיים-4 , אני אתן לו 24 שעות לנוח) , שיוף ואז שכבה נוספת . יש למישהו רעיון או תמונה איך לצבוע ארגז כלים ? מעבר לצבע בסיס חשבתי לצייר עליו כלי עבודה .
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרתעשה ותראה
Re: טיח נקרא שפכטל וזה תלוי בגמרזה שפכטל לא רע, אני מכיר אותו על בסיס מים, הוא נשאר כתם בולט
אם מיישמים עליו בייץ, וכמובן שמתאים תחת צביעה אטומה.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||