על ידי Elisha Dvir » 27 מאי 2012, 23:53
אכן ביקורות קטלניות. אם נוסיף אליהן את היחס המזלזל של ארגנטולס בלקוחות שלה, אני לא הייתי מתקרב למוצר הזה.
גם אני קניתי את המטאבו KGS 216 M (בסכום דומה).
אבל בינתיים עשיתי איתו משהו כמו 30 חיתוכים בלבד, ועדין לא ניסיתי אותו בחיתוכים משולבים (הטית הלהב בשני מישורים) כך שקטונתי מלהעביר עליו ביקורת רצינית. אני מודה שאפילו לא בדקתי את דיוק הזויות של החיתוך.
אבל, זה שאני לא ממש מתמצא באיזשהו נושא, אף פעם לא עצר אותי מלדבר עליו. אז בינתיים יש לי כמה הערות. הראשונה לדבריו של אמיתי: אורך מהלך המשיכה מפצה על קוטר המשור רק במימד אחד. דהיינו - אם אתה רוצה לחתוך קורה שהיא גם עבה וגם רחבה, לא יעזור לך אם תשכיב אותה.
החיתוך שהמסור הזה מייצר לא מספיק חלק לטעמי (וכן, ניסיתי הגשה יותר איטית). התוצאה היא קצוות סיביות משהו. יתכן שהלהב שלו מסתובב לאט מדי. זה ממש לא קריטי אם אתה בונה פרגולה או מחסן עץ לגינה, אבל לרהיטים אולי זה יכול להפריע.
גם סמן הלייזר דורש הסתגלות. דהיינו - הלהב לא חותך בדיוק איפה שציפיתי. אני הייתי מעדיף לקבל שם מנגנון כיול. כמו כן, עצמת התאורה של נראית לי גבולית. עד היום חתכתי רק על המרפסת המוצלת שלי ולבושתי, עדין לא הוצאתי אותו החוצה ביום שמש קייצי כדי לבחון את הנקודה הזו.
בצד הזכות אני שם את משקלו הקל (14 ק"ג). אבל גם כאן חסרה לי ידית אחיזה שממוקמת על הכלי במקום שיאפשר לי לטלטל אותו ביד אחת. משהו כדוגמת המשור השורף של בוש (ציוד לחיתוך ברזל) שלמרות היותו כבד יותר הוא קל יותר לשינוע.
אבל אני מתרשם שאתה מבקש לקנות כלי יותר רציני ויותר כבד (גם במשקל וגם במחיר). אני הייתי בודק, בנוסף לגרסה יותר גדולה של המטאבו, גם את המוצרים של בוש ושל Dewalt.