א. למיטב ידיעתי יש מקדחים כאלה (לא של קרג), לפני המון זמן היה לינק בפורום.
ב. אני משתמש בברגי סיבית רגילים (ללא שייבה)
קרג
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מה זה קרגא. למיטב ידיעתי יש מקדחים כאלה (לא של קרג), לפני המון זמן היה לינק בפורום.
ב. אני משתמש בברגי סיבית רגילים (ללא שייבה)
Re: מה זה קרגיש הבדל עצום בין חוזק החיבור בשימוש בברגי קרג לבין השימוש בברגים אחרים. אם לא ממש חשוב החוזק של החיבור ניתן להשתמש בברגי סיבית.
Re: מה זה קרגאם לא ממש חשוב החוזק של החיבור, אז אפשר בכלל להסתפק בחיבור KREG במקום חיבור כפי שצריך.
Re: מה זה קרגלא התכוונתי להעליב מי שמקנא בעובדה שעם קרג - גם אנחנו יכולים לבנות דברים מדהימים וחזקים מעץ - ללא נגריה מלאה בכלי עבודה...
Re: מה זה קרגאין צורך בנגריה מלאה כלי עבודה ואפילו לא במערכת KREG, רק להכניס את הבורג מהכיוון הנכון כדי שיתן את מירב חוזק החיבור.
מערכת ה-KREG מזכירה לי את התוכנית האקטואלית בערוץ 2 - משאבת הכסף!
Re: מה זה קרגאלכס
אני חושש שלא הבנתי אותך (שוב). איך אתה מכניס בורג 'מהכיוון הנכון' ללא עזרים כדוגמת הקרג?
Re: מה זה קרגכפי שניתן לראות בסקיצה המצורפת, ב"חיבור רגיל" יש אפשרות לבחור בבורג באורך שיחדור לעומק שיאבטח את החוזק המירבי. בחיבור "KREG" יש מיגבלה חמורה לגבי אפשרות עומק חדירת הבורג למטרת אבטחת חוזק החיבור.
ב"חיבור רגיל" ניתן להשתמש בשני כלים שלא מגיעים לחצי עלות של סט KREG בסיסי, אחד לביצוע הקדיחה ואחד לביצוע דיבל מאותו סוג עץ. למיטת ידיעתי, ל-KREG אין מבחר דיבלים (סוגי עץ) בנוסף לעלותם הגבוהה. ככל שעובי החומר (t) גדול יותר, המצב משתפר. עדיין יש צורך בשימוש בברגים באורך מוגבל מראש ועלות גבוהה. KREG יכול להיות שימושי בחיבורי פינות מסגרות ב-45 מע'. גם כאן העלויות תובעניות לעומת שיטות אחרות. נדמה לי כי מכאן התחיל ה-KREG את דרכו. התאור מעלה הוא על בסיס התרשמותי האישית בלבד, וגם אין צורך בציוד מלא של נגריה משוכללת כדי לחבר מסגרת של כוורת או מדפיה.
אם הבנתי נכון, אתה אומר שניתן לפצות, ע"י בורג ארוך יותר, על העובדה שתוקעים אותו במקביל לכיוון הסיבים. אבל נדמה לי שלקרג יש יתרון נוסף: יש מקרים בהן העובדה שהבורג נתקע מאחור, מסתירה את החיבור (טוב יותר מאשר דיבל עץ).
Re: מה זה קרגאלישע,
במילחמתי ב-KREG ניצחת אותי, I GIVE UP, אני מותש מטעוניך.
הצטערתי לקרוא את תגובתך להערתי. אני מציע לך להתייחס אליה כטיעון ענייני ולוותר על הפרשנות (שאולי אני בעד או נגד חיבור ע"י כיסי ברגים). להזכירך, עד לפני שבוע בכלל לא שמעתי על הכלי הזה וגם היום כל מה שאני יודע עליו נלקח מסרטוני המכירות של היצרן. כמו כן, בהיותי חובב מתחיל, מעולם לא התנסיתי בחלק מהאלטרנטיבות (למשל למלו) כך שבאמת אין לי שום דעה או עמדה בנושא. הופתעתי מרוח דבריך דוקא נוכח המקצוענות, הסבלנות והנכונות לעזור שקראתי בתגובותיך עד כה.
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||