תודה על השיתוף
מ ו ש ל ם
מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) י
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) יתודה על השיתוף
מ ו ש ל ם
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) ימדהים אין מילים
לגבי הסכינים מאיפה קנית אותם???
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) יתודה על כל המחמאות ןעל הפידבקים החיוביים ...את הסכינים קניתי באיביי , זה מוכר שיש לו סכינים עם גדלים לא שיגרתיים (חלקם) אבל עוד לא ניסיתי אותם אז אני לא בטוח עד כמה הם אמינים (למרות שניראים ככה ) בכל אופן שווה את המחיר לדעתי ...
הנה קישור http://www.ebay.com/itm/130602294250?redirect=mobile http://stores.ebay.com:80/Super-Carbide ... ub=5179155 תהנה ...
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) יכול הכבוד , אומן אמיתי
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) ישאלה - עד כמה אמין השימוש בחוטי ניילון במקום כליבות עבור הדבקות?
מתי שימוש בחוטים הוא לא מומלץ? אשמח להסבר קצר על הנושא. תודה ליאור
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) ישלום וסליחה על ההקפצה של הנושא ... רק רציתי לציין שהשימוש בחוטי ניילון נעשה כמעשה אילתור לגמרי ... לא היו לי קליבות מתאימות לקיבוע הצורה הנ"ל של המדפים ... אז מאלתרים
אני כרגע בשלבי סיום של עוד עבודה שלקחה לי המון זמן ... (יותר מחודש) ואני יעלה אותה בהקדם האפשרי . רמז ... לוח עץ מהגוני אורך 188 רוחב 120 עובי 4.5 ס"מ .... וזה לא שולחן שיהיה לכם יום טוב
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) י
חבל על הזמן - זה מדהים ! האם כל זה עשית בעצמך ? כמה זמן יכול לקחת לייצר מדפים בסגנון שבתמונה ומה העלויות לערך ? מיכאל ============ יזם ברשת ומפעיל הפרויקט קוויקלי
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) יכן , הכל נעשה בעצמי ,במרפסת שהפכה לנגריה
בכל אופן , עלות של עץ מהגוני שאני קניתי בזמנו עומד על 9000 לקוב ... אני לא זוכר כמה שילמתי אבל זה נותן לך רעיון של טווח מחירים . הזמן שנידרש טלוי ... בסוג העץ .. רמת הגימור ... זמן פנוי .. ידע על עבודה עם העץ הנל ..רמת הפרטים בעיצוב ... וכמובן כלים מתאימים . אני מאמין שלוקח לפחות שבוע לבן אדם ממוצע לסיים פרויקט כזה ... שוב זה תלוי כמה זמן אתה משקיע . אני לא יכול לתת הערכת זמן כי עבדתי על זה לא רצוף ... כך ש - ... בכל אופן אני מקווה שעזרתי ושיהיה המשך יום טוב
Re: מדפים לסלון (לא סתם מדפים... ) יתודה על התגובה
לפי עלות שכתבת, מדובר על סוג עץ יוקרתי
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||