קרייזיק
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: קרייזיקתתחיל מהדבר הכי חשוב ...
מה המטרות של השולחן?ומה התקציב שלך?
Re: קרייזיקאז ככה מטבחים ארונות וכל דבר שעושים עם עץ מלא ופלטות לנגריה ייצור התקציב הוא עד 20 25
Re: קרייזיקחפש אלטנדוף מיד שניה ... מסורים מעולים!
Re: קרייזיקיש ביד 2 איזה 10 מסורי קרייזיק למכירה החל מ10000- ש"ח
יש שם גם כמה סיניים .... לא מומלץ!!! התקציב שלך מאפשר לך לבחור מה שאתה רוצה ביד 2 יש שם כמה שוים דווקא. יש גם אחד של מטאבו הגרמני שהוא מעולה אבל נראה לי עם עגלה קצרה. בעיקרון הכי חשוב תבדוק דיוק חיתוך ,מצב מנוע ושהעגלה רצה חלק... בהצלחה.
Re: קרייזיקהיי
אני מציע לך לקנות מסוחר. לי יש קריזק איטלקי משומש תוצרת sicar עלה לי לפני שנתיים 25000 . לפי מה שאני רואה ברשת יש מסורים חדשים לגמרי במחיר די דומה אולי קצת למעלה.היתרון זה אחריות שלהם ושרות. כדאי לך לקנות אורך 3200 מ"מ מנוע לפחות 7 כ"ס. תבדוק מה גודל הלהב המקסימלי שאפשר להרכיב. חשוב שהעגלה זזה בקלות, ושכל הלדות ישרות. שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות. אני קניתי מסוחר בשם בן עמי מאזור תעשיה של קיבוץ גבעת ברנר
Re: קרייזיקאני מעדיף של אלטנדוף שמעתי הם ממש טובים הרבה המליצו לי עליהם וכזה חדש מסוחר יקר....
Re: קרייזיקאתה לא חייב חדש.. אלו מסורים שמחזקים עשרות שנים ויותר..
תקנה מסוחר אמין תקבל גם אחריות ושירות טוב,, אחרי שירכיבו ויכבנו לך אותו יהיה לך ראש שקט ותהנה מכל רגע.
Re: קרייזיקויש לו שם של אטליף ? טוב נברר את המחירים ונבדוק גם שם תודה בכל אופן
Re: קרייזיקיש בירושלים (עטרות) סוחר בשם אריה מזרחי, שם החברה "הישג". יש לו לפעמים אחלה מציאות בפעם האחרונה שהייתי אצלו היה לו אלטנדוף 45 שעל פניו היה נראה במצב טוב, גם העובד שלו זה שמרכיב ומכוון את המסורים ממש מקצוען, לקחתי אותו פעם לכוון לי את המסור והתוצאה הייתה מדוייקת להפליא.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||