הי אלישע.
תנסה ב"אפעל" במפרץ חיפה (קרוב לצומת קרית אתא).
דרך אגב - אני מבן עמי.
משור פנדל
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: תחפש משומשים ממותגים טוביםהי אלישע.
תנסה ב"אפעל" במפרץ חיפה (קרוב לצומת קרית אתא). דרך אגב - אני מבן עמי.
Re: משור פנדלהי
לאיזה מטרה ? חיתוך בזוית 90מעלות ? עד איז רוכב ? אפשרות הרמת המשור יש משורי פנדל גם ב 1500 שח עם מידסק 10 אינץ
Re: משור פנדליש בלוח WINWIN מסור "פנדל מקצועי תלת פאזי" בת"א הייתי אצלו בקשר לעץ גושני שהוא מוכר וראיתי הרבה כלים שהוא מוכר, לא התעמקתי בפנדל אבל הכלים שראיתי הו מקצועיים והוא מוכר בזול כי הוא לחוץ לפנות את הנגריה הטלפון שלו 0526005278
Re: משור פנדללפני כשנה קניתי גרונג פנדל 10" של TARGET. אני משתמש בו לעיתים קרובות עם אורן במידות מ 20X2 ועד 10X10 ס"מ. למעט סמן הלייזר שנגמרה לו הסוללה די מהר הוא נראה טוב ועובד 'כמו חדש' עד היום. יתכן שזה לא כלי למי שמקצועו בכך אך כחובב ממוצע (או קצת פחות) זה בהחלט כלי מספק.
אגב, מחירו היה 1000 ש"ח .
Re: משור פנדלתודה לך.
המידע הזה אכן רב ערך עבורי.
Re: תחפש משומשים ממותגים טוביםתודה איל.
אני מכיר את החנות הזו. בדרך לדלפק אתה עובר בין עשרות מכונות יד שניה. פעם קניתי שם רתכת (משהו סיני שהם מיבאים). היא היתה ממש גרועה. כעבור שנתיים קניתי אחרת, ישירות מ'זיקה' (יותר יקרה). הרתכת של זיקה עובדת מצוין, אבל מסכת הריתוך האלקטרונית שהגיעה יחד איתה בעסקת החבילה - על הפנים.
Re: משור פנדלאני מחפש משהו שיתן לפחות חיתוך של 23 ס"מ בתשעים מעלות.
כמובן שכשאתה קונה כלי, אתה לא באמת יודע לאיזה צרכים הוא ישמש אותך. לפני חצי שנה השלמתי בנית גגון על מרפסת ביתי. שם עשיתי את כל החיתוכים בעזרת משור עגול (SkilSaw). בגלל שאני אוהב לדייק, התקנתי מוביל בכל חיתוך. להערכתי זה האריך את משך העבודה בכמה ימים. הקורות הכי עבות ורחבות שחתכתי שם היו 20x5. בגלל שהיתה להן זוית, אני מניח שאורך חיתוך של 23 ס"מ היה מספיק לי בדוחק. אמנם אין לי שום תכניות קונקרטיות לבנות עוד גגון או פרגולה, אבל גם שלושה חודשים לפני שבניתי את הגגון, לא ידעתי שאני עומד להרים פרוייקט כזה.
Re: משור פנדלתודה משה. אבל יש לי בבית רק פאזה אחת. כמו כן, עלות הנסיעה מקיבוץ אילון לת"א היא כ-400 ש"ח וזה נתון שראוי לקחת בחשבון.
Re: מה זה מסור פנדל?יש קצת בלבול בהגדרות:
יש מסור שנקרא בד"כ "פנדל" (בתמונה) ויש מסורי גרונג שיש להם גם אפשרות משיכה שעם הזמן התחילו גם להם לקרוא פנדל אבל המסור בתמונה נקרא " פנדל" pendel = מטוטלת בגרמנית
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים | |||||