שלום לכולם
ברצוני לאטום ולטפל בסדקים שיש בלוח אלון מבוקע
אמרו לי שיש חומר שקוף שעושה את העבודה
אשמח לדעת מה הוא ומה עדיף לעשות לפני צביעה
של האלון המבוקע
תודה
אייל
חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקע
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעשלום לכולם
ברצוני לאטום ולטפל בסדקים שיש בלוח אלון מבוקע אמרו לי שיש חומר שקוף שעושה את העבודה אשמח לדעת מה הוא ומה עדיף לעשות לפני צביעה של האלון המבוקע תודה אייל
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעאת הסדקים אתה יכול למלא באפוקסי שקוף ובענין הצביעה - כמו כל עץ אחר שהיית צובע.
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעבאותו עניין - אני מחפש אפוקסי שחור ללמילוי חריצים בלוחות אלון, הייתי ביותר מ10 חנויות טמבור ופרזול ואני לא מוצא אפוקסי בצבע שחור. אשמח לדעת איפה אתה קונה. אני מאזור המרכז תל אביב - ראש העין
תודה מראש, משה
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעאינני משתמש באפוקסי שחור אלא בשקוף בלבד.
יתכן ותצטרך לחפש בעקים המתמחים בדבקים מיקצועים וחומרי אטימה וקרוב לודאי בכמויות יחסית גדולות. תריץ חיפוש בגוגל בנושא, אני מהצפון, פחות מתמצא באזור המרכז. תקווה שמישהו יתקן אותי.
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעקל מאוד לצבוע שקוף לשחור. הוסף פגמנט שחור למעט אפוקסי ולאחר הרטבה מלאה ערבב עם שאר המנה. את הפיגמנט קנה כביץ אבקתי או בחנות פיגמנטים. במקרה הגרוע תוכל להוסיף צבע שחור (כל צבע שחור, כגון גואש, אקרילי וכדומה!!) בכמויות קטנות (עד כחצי אחוז). שים לב שצבע על בסיס מים משמש כמסמיך לאפקוסי אז קח בחשבון.
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעתודה על העזרה. אכן החיפוש צריך להיות בתחום תעשייתי ולא בחנויות פרזול או טמבוריות. מצאתי מקום באור עקיבא שנקרא סרמט בע"מ שמוכר חומרים קרמיים והוא מוכר אפוקסי ומגוונים. שני אנשים נחמדים שהתאמצו למצוא לי מה שאני מחפש קוראים להם איתמר ובן. הכמות הכי קטנה של אפוקסי בסביבות 1 ק"ג עולה בסביבות 100 ש"ח לפני והמגוון (מרוכז מאוד) בסביבות 70 לפני מע"מ. ניתן לקבל לאזור ת"א.
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקע
משה, תודה על האינפורמציה... אשמח אם תכניס כרטיס עסק על החנות הזו במדור העסקים שלנו עם האינפורמציה של יצירת קשר ומה הם עושים (אם אתה צריך עזרה - רק תבקש)
Re: חומר איטום שקוף ללוחות של אלון מבוקעתודה על הטיפ!
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||