משדרג את שולחן הראוטר
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: משדרג את שולחן הראוטרזיגי אני מציע שתלווה את תהליך השידרוג בהרבה תמונות בשביל אנשים אחרים שבונים שולחן לראוטר .
Re: משדרג את שולחן הראוטרזיגי
אני צריך לברר יכול להיות שיש לי, איזה עובי אתה צריך? במידה ואתה קונה פרופיל אלומיניום למסילות אני חושב שזה בא ב 6 מטר אשמח לחלוק איתך בתשלום כמובן.
Re: משדרג את שולחן הראוטרפרספקס 6 מ"מ , אלומניום יכול להיות 5-6 מ"מ , בתודה מראש.
לגבי פרופול למסילות יתכן שאקבל 2 חתיכות ובמידה ולא, ארכוש ויש לי חבר נוסף שזקוק למסילות שכאלה, נתחלק.
דק זה חזקאין לך מה לחשוש מעובי הפרספקס.
בשולחן שלי התקנתי לוח כזה מפרספקס של 4 מ"מ (שהיה במקור שלט מואר) - וזה עובד מצויין. בסך הכל, הגודל של הלוח הזה (אצלי) הוא 19 על 24 ס"מ כך שאין לו הרבה מה להתעוות, מה עוד שהוא מונח בארבעת הצדדים על מגרעת, וגם החיבור בארבעה ברגים לבסיס הראוטר מקשיח אותו. בנוסף, הראוטר לא כבד במיוחד, כך שמכל הבחינות - לפחות אצלי - גם 4 מ"מ עושים את העבודה היטב
זיגי, תבוא תקחמדדתי העובי,
יש לי פרספקס שקוף עובי 5 ו/או פוליקרבונט אטום לבן 6 מ"מ ( שלט פרסומת) לראוטר שלי השתמשתי בשקוף ועמד במבחן החוזק, יש תמונות של המתקן באשכול של הגמד הקטן.... איני יודע איך מביאים לינק לכאן... רק ביום שישי הקרוב בהצלחה
Re: זיגי, תבוא תקחג'קסון ראשית תודה. לאן צריך להגיע כדי לקחת , אנא השאר כתובת או טלפון, אתה יכול להעביר במסר אישי
Re: זיגי, תבוא תקחזיגי הוא שכן שלך מכוכב יאיר
Re: זיגי, תבוא תקחאני גר בכוכב יאיר
חייג 0507 ואת המספר של דינה ברזילי
Re: זיגי, תבוא תקחאני גר בכוכב יאיר
חייג 0507 ואת המספר של דינה ברזילי
Re: איכות הסביבה
כל הכבוד על המיחזור, ואפרופו למה הפכה בסופו של דבר המכונת כביסה?
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||