שלום,
ברצוני לבנות בית בובות.
70 ס"מ גובה, 56 ס"מ רוחב.
אני רגיל לבנות עם עץ אורן אבל נראה לי שבמקרה הזה זה לא יהיה נכון.
מה סוג העץ הנכון לפרוייקט זה ?
תךודה,
אור
בניית בית בובות
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
בניית בית בובותשלום,
ברצוני לבנות בית בובות. 70 ס"מ גובה, 56 ס"מ רוחב. אני רגיל לבנות עם עץ אורן אבל נראה לי שבמקרה הזה זה לא יהיה נכון. מה סוג העץ הנכון לפרוייקט זה ? תךודה, אור
Re: בניית בית בובותשלום אור,
אפשר לבנות בתי בובות מסנדביץ' או MDF בעובי 12 מ"מ. קל ונוח ביותר מ-MDF, הגימור יוצא מאד איכותי. בכתובת מטה ראה בית בובות שבניתי ללקוחה, הגימור בוצע על-ידה: http://www.shira-st.co.il/all_photos.as ... ory_id=112 אשמח לענות לשאלות נוספות אלכס
Re: בניית בית בובותאני בזמנו בניתי בית בובות (שנגנב בינתיים) אולי זה יכול לעזור לך גם, בנוסף לבית של אלכס.
בנוי כולו מעץ סנדוויץ מצופה פורנירה. השויחים מפורנירה. הכיסה בקומה שניה לא אני עשיתי. בהצלחה
Re: בניית בית בובותראשית תודה על התשובה.
במידה ואני מחליט להשתמש בסנדביץ או MDF, באיזה ברגים להשתמש ? יש ברגים מיוחדים ? סוג ? קוטר ? מה לא יפגע בעץ ? אני רגיל לעבוד רק עם עץ אורן ואיתו אין לי בעיה. פעם ראשונה שאני עושה פרויקט עדין יחסית עם עץ דק. שוב תודה, אור
Re: בניית בית בובותאני מאד בעד MDF עבור פרוייקט כזה. העיבודים קלים מאד לביצוע, קל להגיע לתוצאות טובות. הגימורים, אם זה צביעה ואם זה הדבקת חומרים שוני, ה-MDF הוא מצע מצוין לזה.
עבור עובי 12 או 16 מ"מ תוכל להשתמש בברגי סיבית 3 מ"מ באורך 35 מ"מ. הכן קידוח עם שקע בלוח שאתה מחבר והצמד עם מעט דבק. המתן קצת וקדח עם מקדח 1-1.5 מ"מ חור מוביל לתוך החלק שאליו תחבר. כך הבורג יתברג ללא קושי ובלי לפוצץ את ה-MDF. את ראשי הברגים השקועים מעט, כסה במרק לעץ, לטש והמשך.
Re: בניית בית בובותאני מתנצל מראש על הבורות אבל בורג סיבית הוא בורג רגיל ? אפשר לראות דוגמא ?
בקטרים שציינת איפה ניתן למצוא מקדח עם שקען ? שוב תודה על התשובות המפורטות.
Re: בניית בית בובותהבורג הוא בורג רגיל לעץ והוא פשוט נקרא "בורג סיבית".
לגבי מקדח עם שקען, התכוונתי ל-3 מ"מ אם לא הייתי ברור. לגבי רכישה, רשום מאיזה איזור אתה, אני או מישהו מהחברים יוכל להכווין אותך.
Re: בניית בית בובותאני מקווה שיאיר פלדמן יקרא את ההודעה ויעזור לך למצוא חנות לפירזול לנגרים או מקום שמשחיזים כלים לנגרים.
אם לא, פנה אליו במסר, אני מחיפה.
Re: בניית בית בובותליד קניון רננים ברעננה ,ברחוב החרושת אתה חולף על פני הכניסה הראשית לחניה , בסוף הרחוב יש לך רק פניה שמאלה לרחוב המלאכה, מיד לאחר הפניה מצד ימין יש בית מסחר גדול שם תוכל למצוא את מבוקשך בנושא פרזול, כלי עבודה ועוד.
בהצלחה
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||