שלום לכולם, רציתי לספר על הביקור הזה כבר הרבה זמן, אבל איכשהו לא הסתדר...
חלקכם שמו לב שלפני קצת יותר מחודש פורסמה בפורום מודעה שמי שרוצה לקנות עץ מכל מיני סוגים מוזמן לאורי גרוס למעין מכירה מוגבלת...
אז הלכתי, היה יום שישי שהייתי יחסית פנוי, ואמרתי לעצמי ששווה בדיקה, הזמנתי גם חברים לבוא, אבל לאף אחד לא הסתדר, אז נסעתי לבדי.
לקח די הרבה זמן למצוא את המתחם שהוא די בקצה של שום מקום, אבל כשהגעתי פתחו בפני את השער ומייד ירד אלי אורי גרוס (הנכד של), וממש עזר לי בכל דבר, עבר איתי על כל המחסן ועשה לי סיור מקיף ומעניין, בסוף אפילו קניתי כמה קורות של אלון לא מוקצע במחיר של כ3500 ש"ח לקוב (אני לא זוכר בדיוק, אבל כל לוח עלה בסביבות ה250-300 ש"ח, המבחר לא היה גדול מהחבילה הפתוחה אבל לקחתי את אלה שנרא לי הכי טוב, היו שם עוד המון סוגי עץ:
טיק בורמזי איכותי, אורן קרוליינה צפוף, אלון אירופאי ואמריקאי, אגוז אמריקאי, קצת אבוני גבון (זה שהוא קצת חום וקצת שחור - מין פסים כאלה), ועוד ים של עצים, המון ובשפע ובמחירים סבירים להבנתי (אבל מה אני יודע?).
הם מוכרים במקום גם סנדוויץ' מסוגים שונים וMDF, כולל ציפויי מלמין ופונקציות נוספות. המלגזן העמיס את כל הלוחות, כל חבילה שהייתה פתוחה הייתה Open Game, הורידו לי אותה מאיזה גובה היא לא ישבה ועברנו לוח לוח לראות משהו מעניין - לצערי האבוני לא היה שחור כמו שאני רוצה, ומהדובדבן היו רק קורות צרות מדי (בשביל חריטה - אני לא אוהב להדביק), ועוד כמה דברים יקרים לי (כמו הטיק והאגוז). הקרוליינה דווקא היה איכותי ובמחיר סביר - אבל אני אחכה שיהיה לי תקציב לבניית שולחן עבודה רציני ואז נקנה - זה יחסית טוב לשימוש הזה.
בקיצור היה בילוי של שעתיים נחמדות ביותר
אורי גורס
פרטים באתר למי שמעוניין: http://www.urigross.co.il/index.php?lang=he