קניה של עץ אלון במחיר מעולה
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
קניה של עץ אלון במחיר מעולהשלום - לאחר ברור עם מי השרון ניתן לקבל מחיר של 3650 (לפני מע"מ) לקוב של עץ אלון בתנאי שקונים משטח שלם בגודל 1.7 קוב. אני מחפש מישהו שמוכן להתחלק איתי בכמות. אני צריך בין חצי קוב לקוב. לידיעה כללית המחיר לקוב בלוחות בודדים עומד על 6000 (לפני מע"מ). מדובר על אלון לבן כפרי 1 צול או 2 צול. כבר קניתי מספר פעמים ועשיתי שני רהיטים מדובר בעץ יפה כמעט ללא עיניים, מתוך 12 לוחות שכבר קניתי היו רק 2 לוחות עם עין אחת בכל לוח. אם מישהו מעוניין שישאיר טלפון ואצור קשר. משה
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהשלום, חבל שלא חברנו קודם. לקחתי 1.3 קוב ממי השרון רק השבוע וחלק גדול לעתיד הרחוק.
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולההאם אתה יכול לעזור לי בהקצעה?. אני מחפש להשכיר עמדה או לשלם לפי לוח. תודה
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהלא. מצטער. קניתי את כל הלוחות בהקצעה דו צדדית. את הדפנות אני מיישר לבד.
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהאני אשמח להצטרף בכמה מאות שקלים (בודדים) אם זה יעזור...
הייתי גם בודק מחירים גם אצל גרוס באשדוד...
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהאם תוכל להגיד איזו כמות אתה רוצה ואיזה עובי כדי להבין כמה חסר לנו לחבילה.
אגב גרוס - דיברתי עם גיא, המחירים יותר יקרים ב300 ש"ח ל1 צול ו2000 ש"ח ל2 צול, משה
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהמשה,
אני רוצה 1" ומוכן להצטרף לרכישה בהיקף של עד 600 ש"ח. בתודה, פיני
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהאני מעוניין בעובי של 1", ב- 500 ש"ח, האם אפשר לקבל את זה מוקצע.
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולההיות ולא הצלחתי להגיע לכמות הדרושה של 1.7 קו"ב הלכתי אתמול לקנות מתוך חבילה פתוחה, שילמתי 5500 לפני מע"מ, ובדיעבד טוב שלא קנינו חבילה שלמה. אתמול ישבתי על חבילה פתוחה כשעה כדי להוציא לי לוחות טובים (יחסית) ואני מעדיף שוב לקנות בפעם הבאה מתוך חבילה פתוחה ולבחור את הלוחות שמתאימים לי ולשלם קצת יותר. לגביי הקצעה - ייתכן שאני אקנה מקצוע היום - אז אם מישהו רוצה להקציע אפשר להשאיר את הטלפון שלו או אימייל ואני אצור איתו קשר.
Re: קניה של עץ אלון במחיר מעולהקיבלת החלטה נכונה,תמיד עדיף ללכת לבחור בעצמך את הלוחות ולדעת מה אתה מקבל מלקבל סלינג שלם של לוחות שלפעמים מחצית מהם לא משהו,אני עובד וכשיש לנו עבודות מיוחדות מעץ בעל הבית תמיד הולך לבחור בעצמו,ממליץ לך על ט.ר בתל אביב,מחירים נוחים ועץ טוב בדרך כלל
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||