משדרג את שולחן הראוטר
31 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
משדרג את שולחן הראוטראני מתחיל בשדרוג שולחן הראוטר, מחפש לוח אלומניום. דובר כאן בפורום או במקביל לנו על זה . מבקש לדעת אצל מי והיכן נרכש. כל היודע פרטים מתבקש לנדב את האינפורמציה כאן ועכשיו. בתודה זיגי
Re: משדרג את שולחן הראוטריש לי 3 ממ עובי
30X20 ס"מ (בערך) זה יביא לך תועלת?
Re: משדרג את שולחן הראוטרלדעתי 3 מ"מ דק מדי כי לא יהיה מקום להשקיע את הברגים שיתפסו את הראוטר
Re: משדרג את שולחן הראוטרסבא ג'קסון קודם כל תודה, אולם כפי שיוסי הקדים ואמר זה דק מידי , גם מבחינת מקום לשיקוע הברגים וגם החשש שהעובי הזה לא יוכל לעמוד בנטל משקל הראוטר.
Re: משדרג את שולחן הראוטראם אתה בענין קניות מחו"ל, כך פלטה MDF 28 מ"מ, לוח בסיס לרוטר(לא יקר) מרוקלר או אחר, ב-MDF אפשר לכרסם גם הכנה למסילות אלומיניום יעודיות למובילים שונים.
אשתדל לענות על שאלותיך במידה ויהיו-אלכס
Re: משדרג את שולחן הראוטראיני יודע לאיזה שדרוג את מתכוון,
אם מדובר בהחלפת הלוח הפלסטי (השחור?) שמגיע עם הראוטר, אני החלפתי אותו בלוח פרספקס שקוף בעובי 5 או 6 ממ ובגודל מספיק להוציא ולהכניס את המכונה עם ידיות הצד. הלוח חזק דיו לשאת את הראוטר והמאמצים, וגם עבה דיו לשקעים הקוניים של הברגים המקוריים. זה גם שקוף, וניתן לצפות בראוטר המותקן אי שם למטה... והכי חשוב! יש לי עוד חומר כזה (שקוף או לבן) רק לבוא ולחתוך.... בהצלחה
Re: משדרג את שולחן הראוטראשמח לקבל פרספקס בעובי 6 מ"מ, רק תאמר לאן להגיע ומתי, אני צריך חתיכה בגודל של כ 20X25 ס"מ. בתודה (חושבני ש5 מ"מ יהיה חלש ויתעוות}
Re: משדרג את שולחן הראוטראיני זוכר אם זה 5 או 6
אמדוד בערב ואודיע, בכל מקרה, אם תוכל להתאזר בסבלנות עד יום ו' הקרוב. אשמח לחלוק עמך את החתיכה שנשארה לי אני חתכתי את הפיסה שלי עם ראוטר למידה מקורבת ואחר כך יישרתי למידה המדוייקת עם ראוטר וסרגל מוצמד לשולחן. את הקונוסים עשיתי בעבודת יד עם מקדח המיועד למתכת. בהצלחה
Re: משדרג את שולחן הראוטרזיגי,
מזמן לא הייתי אצלך ולא זוכר, איך נראה השולחן הקיים? אני זוכר את שולחן הטרימר. לשולחן הזה אתה מתכוון? "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: משדרג את שולחן הראוטרמה שראית היה שולחן הראוטר , כאשר הראוטר מוצמד מלמטה על לוח סיבית. מה שברצוני לעשות כעת, להחליף את הלוח שכבר עייף לו, ובמקום לחבר את הראוטר ישירות לשולחן, לחבר אותו לפלטת פרספקס או אלומניום, הנגיש והזמין מבין השניים. חוץ מזה להתקין מסילות, לבנות ג'יג כמו שראינו אצל ירון לצורך הרצת הג'יג הזה ועוד ג'יגים בעתיד.
31 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||