כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia) - נוסף שרטוט עם מידות!!!
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia) - נוסף שרטוט עם מידות!!!...
נערך לאחרונה על ידי haimbaets בתאריך 11 ינואר 2012, 20:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)יצא יופי! שיפוע גב די גדול אבל אני מניח שאחרי ישיבה זה נוח ומעודד הרדמות
אשמח לראות אחרי הגימור.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)נהניתי לראות את העבודה, מקסים!
זה לא העץ שיש לו חור לכל האורך...? איך התגברת על זה? איזה גימור אפשר לעשות לעץ כזה? תודה
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)יפה מאוד!
אהבתי את העבודה ואת העיצוב, נראה ממש כמו כורסה מתנדנדת ולא כיסא. לגבי הפאולוניה למי ששאל, החור הוא במרכז הגזע, כך שניתן אם חותכים מהצדדים, לקבל פרוסות מאוד יפות ללא שום חור... הבעיה העיקרית לטעמי של העץ שהמרקם הוא קצת סתמי - אין לי מושג מה המחיר לקוב, אבל אני משער שזה עושה את זה כדאי לנגרות בתור עץ מלא - לצביעה...
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)יפה מאוד!
האם הקשתות אינן מוחלשות מכך שמנסרים אותן מתוך לוח ישר - במקום לכופף את העץ, בשיטה זו או אחרת - בייחוד כשהכיסא צריך לשאת את משקלו של אדם מבוגר, וגם להתנדנד?
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)תודה רבה לכולם. נכון, יש משהו סתמי במירקם העץ הזה. התעלה שבמרכז הגזע משמשת כ'צינור שתייה' לעץ. העץ קל מאד מאד אבל חזק ביחס למישקלו. מי השרון נתנו לי אותו לניסוי והוא משמש כדוגמא בסדנא. בעבר בניתי כורסא כזו מאיפאה. עכשיו, בפרוייקט גמר, נבנות 10 כורסאות כאלו מעץ אלון. אם אתם מעוניינים אעלה את השרטוט עם מידות מדוייקות. בכל עבודות הריהוט אני משתמש במכשיר למלות דומינו שמאפשר דיוק, חוזק ופשטות עבודה.
נערך לאחרונה על ידי haimbaets בתאריך 27 מאי 2012, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)מה זה למלות דומינו?
אודה לך על פרוט.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)נראה יפה מאד.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia)
היי סבא ג'קסון, תודה. לבקשתך צילמתי את המכשיר ופעולתו עם סרטון מיוטיוב. ראה ככותרת - מכשיר למלות דומינו.
Re: כסא נדנדה מעץ פולויניה (Paulownia) - נוסף שרטוט עם מידותנותן לכם את המידות המדויקות של כסא הנדנדה. מקווה שתהנו!
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים | |||||