צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקה
32 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהאני מעצבת פנים. פעם ראשונה מעצבת חדר ילדים. רציתי לשאול איזו חברת פורמייקה מיצרת פורמייקות בצבעים חיים ועליזים לחדרי ילדים. וכן האם ניתן בדלתות פורמייקה ליצור דוגמת מסגרת,, בדומה לעץ מלא, על ידי שלוקחים קנט עץ עובי חצי סנטימ' מצפים אותו בפורמייקה יותר דקה, וממסגרים כך את הדלת?
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהלגבי המסגרת לא ממש הבנתי את כוונתך.
לגבי צבעים עליזים- יש כמה וכמה חברות שמייצרות פורמייקות וכמה יבואנים- אברבוך, פורמקס, לבידי לביא ועוד ועוד. לכל החברות ביחד יש אלפי צבעים דוגמאות וטקסטורות. בתור מעצבת פנים כדאי לך ליצור קשר עם החברות האלו ועוד ולבקש קטלוגים, בדר"כ הם בחינם. המלצה שלי- כדי לא לטבוע באפשרויות, אחרי שאת מסתכלת על כולם בחרי לך את החברה שאת הכי מתחברת אליה ותשתדלי לדבוק בה. דוגמא לחדר ילדים צבעוני:
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהרשימה חלקית של ספקי פורמייקה:
א.פ פורמייקה סנטר הקדמה 62 אשדוד טלפון: 8560333-08 פקס: 8520794-08 www.af-formica.com איש הקשר: אסי אבי פורמייקה בע"מ ת"ד 10940 מפרץ חיפה טלפון: 8404669-04 פקס: 8402154-04 [email protected] ימשון גדי - מקור הפורמייקה וולפסון 13 תל אביב טלפון: 6821346-03 פקס: 6821346-03 איש הקשר: ימשון גדי מועלם פורמייקה בע"מ ת"ד 379 אור יהודה טלפון: 5333145-03 פקס: 5334810-03 איש הקשר: מועלם שאול מרכז הפורמייקה אברבוך בע"מ ת"ד 525 רמלה טלפון: 9131900-08 פקס: 9224973-08 www.averbuch.co.il איש הקשר: אברבוך שלום יש רבים נוספים וטובים, הריצי חיפוש בגוגל עם "פורמיקה". לחברת ARPA שמיוצגת ע"י אברבוך, יש פורמייקות מהממות. לגבי שיטת בנית הדלת, זו שיטה שמקובלת להכנת דלתות לצביעת שלייפלאק. זו שיטה לא מעשית לעבודה עם פורמייקה וממילא לא כלכלית. הכנת חזיתות מ-MDF היא פשוטה בם לתצורות מורכבות וגימור שלייפלאק יתאים באין סוף גווניו לחדרי ילדים.
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהתודה על התשובות, אכן הזמנתי מכמה חברות פורמייקות מניפות, וכמה עדין בדרך אלי, אבל לפי מה שראיתי, אין ממש צבעים עזים, כמו למשל: ירוק תפוח חי, תכלת טורקיז , יותר צבעים מתים. בגלל זה שאלתי.
ולגבי המסגרת של דלת הארון ראיתי ברהיטי ר"א שמייצרים חדרי ילדים מפורמייקה וכן עושים את המסגרת, אולי מצפים את הקנטים בפורמייקה דקה יותר, לכם בתור נגרים, שייך דבר כזה או שזה הזוי?
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקההאם תוכלי להעלות או להפנות לתמונה בה רואים בברור את תאורך?
לא ברורה לי הגדרתך "פורמייקה דקה", האם לזה את מתכוונת או לצרה לכסות את עובי המסגרת של 1/2 ס"מ. אם כך, מבחינתי כנגר זו עבודה הזויה. מדוע שלייפלאק לא בלקסיקון שלך? יקל עליך וירצה את הלקוחות.
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקההנה דןגמה לארון פורמייקה עם מסגרת דמוי עץ מלא. אני נעולה דוקא על פורמייקה ולא על שלייפלאק, כי הפורמייקה הכי עמידה במיוחד במקום רגיש כמו חדר ילדים, שהוא מועמד לשריטות ומכות
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהאנסה לעשות קצת סדר:
הדלת / חזית בנויה ממסגרת ומילואה. מה שאני מכיר בדר״כ שהמסגרת מעץ קשה ואת המילואה ניתן לעשות מדיקט, מ.ד.פ, עץ קשה... כמו כן את המילואה ניתן לצפות בפורמייקה. אני מכיר מילואות בעובי 6 מ״מ מצופות פורמייקה. ( בדר״כ על מ.ד.פ ) לא ראיתי בשום מקום מסגרת מצופה בפורמיקה מקווה שעזרתי....
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהלי יש מיטה כמו בתמונה המצורפת, המיטה נקנתה בר"א רהיטים. אני מסתכלת במסגרת וזו ממש הפורמייקה שמצפה את כל המיטה, גם הקנטים באמצע שחוצים את המילואה לאורך ולרוחב נראים מצופים, כי רואים מהצד שלהם, ציפוי קנט דק.
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהאכן צודקת,
לחברת ר.א. רהיטים ( במקרה אני מכיר ) יש מכונת קנטים מיוחדת שעושה קנטים בזווית. ואכן הם עושים זאת עם קנטים דקים 0.5 מ"מ. לדעתי כל נגר שתפני אליו ישכנע אותך שלא כדאי מפורמייקה מכל מיני סיבות, כאשר בעצם אין לו יכולת להתמודד עם זה מבחינה ביצועית. אני ממליץ לך בחום לעשות מסגרת מעץ קשה ולהתאים פורמייקה בטקסטורה וגוון תואמים לדוגמה: למסגרת מעץ בוק / אשור ניתן להתאים פורמייקה בטקסטורה של בוק. בהצלחה.
Re: צבעים ודוגמאות לדלתות פורמייקהאני מקווה קובי שזה סנונית ראשונה לנצל את הידע
הרחב והמעמיק שאתה רוכש במקום העבודה שלך. אנחנו כמו ספוג רק תביא ידע.
32 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||