שלום לכולם,
אשמח לקבל רעיונות איך לחזק כיסא שמתנדנד (ולא אמור, לא כיסא נדנדה),
הבעיה, לחיבור הרופף אין גישה עם קליבות מהצדדים כיוון שהוא בזווית, והעץ שמחובר אליו הוא מעוגל,
ראו שרטוט+תמונה מצורפים,
אשמח לקבל רעיונות,
תודה, לביא
עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגר
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרשלום לכולם,
אשמח לקבל רעיונות איך לחזק כיסא שמתנדנד (ולא אמור, לא כיסא נדנדה), הבעיה, לחיבור הרופף אין גישה עם קליבות מהצדדים כיוון שהוא בזווית, והעץ שמחובר אליו הוא מעוגל, ראו שרטוט+תמונה מצורפים, אשמח לקבל רעיונות, תודה, לביא
לא בטוח שזה יעבוד, אבל...1) תרחיק בין שני החלקים הרופפים
2) תקדח חור בקוטר של 10 מ"מ במשענת מאחור לכיוון החיבור הבעייתי 3) תצמיד בין שני החלקים, ותמשיך לקדוח לתוך המושב 4) תכניס מוט עץ + דבק 5) תשייף את קצה המוט כך שלא יבלוט מהמשענת הערות: 1) אולי עדיף שני מוטות, או אולי מוט ממתכת 2) כדאי מקדח חדש וטוב 3) אפשר להכניס את מוט העץ קצת יותר פנימה ולמלא במילוי לעץ ולשייף
Re: לא בטוח שזה יעבוד, אבל...יש שם כבר 2 דיבלים מעץ.
זה לא עוזר, (אני חושב שזה בגלל שאין לי איך להפעיל לחץ על החיבור)
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרמהתמונה ומהשרטוט לא הבנתי מה רופף. האם אתה מתכוון לחיבור בין הרגל
ובין המושב?
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרהיי
נראה לי שהדרך הפשוטה והקלה ביותר תהיה לעשות סוג של מסגרת מ 4 או 2 חתיכות מלבניות שתחתוך במידות מתאימות כך שיש לך סוג של מסגרת שמקיפה את המושב שעליה אתה יכול לתפוס את הקליבות ולהדק.
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרגם לי היתה אותה בעיה אם כסעות ופתרתי אותה בכך שהידבקתי את הכסא ואחר כך ליפפתי סביבו רצועה אם מותחן כמו שמדביקים מסגרת של תמונה.
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרהחיבור הרופף הוא בין הרגל למושב (כלומר למסגרת של המושב)
לגבי שימוש ברצועה עם מותחן- ניסיתי וזה לא עבד לי, זה כמעט ולא הפעיל לחץ בחיבור הרצוי. ומה הכוונה בלעשות מסגרת ולתפוס עם קליבות? אני לא מבין איך? תודה, לביא
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגראתה יכול להעלות אותה תמונה בלי העיגול הצהוב עליה ולפרק את הריפוד? ...ואותה תמונה גם מלמטה.
לא רואים את החיבור לאמיתו.
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרתבנה לך מסגרת פנימית חזקה בגודל המתאים ותחבר אותה עם המושב והרגלים (מבפנים כמובן)
Re: עזרה בתיקון כסא ישן - חיבור מאתגרשלום,
אני מוסיף מספר תמונות מזוויות שונות אשמח לתגובות נוספות תודה על העזרה ושבוע טוב
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||