אני אהבתי !!!
התוצאה יפה ומעניינת , כל אחד וצרכיו הוא
16,000 תוכניות עבודה בעץ למעוניינים
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: 16,000 תוכניות עבודה בעץ למעונייניםאני אהבתי !!!
התוצאה יפה ומעניינת , כל אחד וצרכיו הוא
Re: 16,000 תוכניות עבודה בעץ למעונייניםשלום משה, כפי שאמרתי יש מגוון רחב של מוצרים שונים עם שרטוטים. הכמות הגדולה מעשירה את אפשרויות היצירה בעבודות עץ. כמובן שאם היה הכתוב בעברית זה היה שווה הרבה יותר. חוקית, החוברות לא מופצות והינן שלי מחומר ששילמתי עליו. אני חושב שאם אצלם ואפיץ יחשב לעברה. כמובן שלא יקרה. כמו שהזמנתי אותך בעבר, אשמח להכירך בביקור בפינת המחמד שלי בכפר סירקין. אגב, היום הקבוצה מתחילה בפרוייקט אישי של כורסת נדנדה מעץ אלון. ימי א' ב', 18:00 עד 22:00.
Re: 16,000 תוכניות עבודה בעץ למעונייניםלפני שאתם קונים ... בבקשה ראו מה כתבו באתר הנל ... כמו כן אני מבקש מהנהלת האתר לחשוב אם זה אפשרי לשים קישור לאתר שלו ... שלא יהיו בעיות בעתיד
http://www.beesource.com/forums/showthr ... copyrights
Re: 16,000 תוכניות עבודה בעץ למעוניינים
תודה אנדרה, קראתי, ואני אוריד את הקישור שלו מאתרנו בהקדם האפשרי... זה בהחלט נראה לא כשר במיוחד, ואם איכשהו כשר אז מסריח. מוזר שהחברה דרכה אני מקבל את הקישור לא עושה דבר בנידון, מדובר בחרה מכובדת יחסית שאמורה לשים לב לדברים כאלה.
Re: 16,000 תוכניות עבודה בעץ למעונייניםטוב, אז עשיתי מעשה וקניתי את התוכניות מהלינק http://goo.gl/Z3s5z
מדובר באוסף מכובד בהחלט כמו שכתב "חיים בעץ" העניין הוא שכמו שכתב אנדרה, מדובר בהפרת זכויות יוצרים רצינית ביותר, המוכר פשוט אסף תוכניות חינם (פחות או יותר) מכל מיני אתרים ברשת ומקורות אחרים, עשה עליהם עריכה מסויימת (לא טקסטואלית, אבל בפורמט) - והעלה אותם כחומר שהוא יצר - וזה ממש לא המצב (מי יכול לעשות 16,000 תוכניות לבדו?) גם האיכות לא ממש אחידה, יש ויש. מה שקשה לי להתמודד איתו זו העובדה שקשה לבד לעשות את העבודה - אפילו שלאדם פרטי בעצם מותר להשתמש בכל התוכניות האלו בלי שום בעיה חוקית (לפחות כל אלה שבדקתי והן די הרבה) - המפיץ הוא זה שמפר את זכויות היוצרים - ורק הוא... כאמור מדובר בתוכניות חינם, שהוא מוכר עבור כסף. מסקנה: אם אתה רוצה מאגר תוכניות אישי גדול, זאת אופציה לא רעה, מי שיקנה לא יעבור על שום חוק ככל הנראה, אבל כן יתמוך באחד שכן עובר על החוק. המחיר סביר בהחלט עבור עבודת האיסוף והסדר שהמוכר עשה. גם התוספות הן בסדר (לא מדהים אבל בכלל לא מזיק - מדריכי נגרות נחמדים בהחלט). אם אתה צריך תוכנית פה תוכנית שם, הייתי מציע פשוט לחפש באינטרנט את מה שאתה צריך ורוב הסיכויים שתמצא את זה חינם אין כסף (או במקרה הרע תמצא תמורת כמה דולרים בודדים - תוכנית יותר איכותית).
Ted's Woodworkingמתחילת החודש מנהל Steve Ramsey (שאת הוידאוים שלו אני מאוד אוהב) רומן בהמשכים בנושא Ted's Woodworking
מעניין איך זה יגמר.
Re: Ted's Woodworkingתודה על הקישור דודי,
כמו שאומר הבחור בוידאו, חשוב מאוד לפרסם את העניין ולמנוע את הגניבה המתמשכת הזו...
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||