חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

האם יש הנחה לחברי הפורום בצלח באור יהודה ?

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

האם יש הנחה לחברי הפורום בצלח באור יהודה ?

הודעהעל ידי shahafdori » 29 דצמבר 2011, 02:11

ביקרתי שם היום אמרו שיש הנחה לפורום אבל לא איזה פורום
:) מקווה שזה לא הפורום הזה כי מנהל הפורום אמר להם שאני לא חבר בו :)
shahafdori
משתמש ותיק

Re: האם יש הנחה לחברי הפורום בצלח באור יהודה ?

הודעהעל ידי amitay_s » 29 דצמבר 2011, 09:50

לא מדובר בפורום שלנו אלא בפורום אחר שמונה מספר חברים מאוד מצומצם בו עוברים טירונות ,מסע כומתה ואימון מתקדם כדי להיות "חבר" בו, אין זה נגמר בזאת וכדי להמשיך להיות "חבר" אתה צריך לצאת לקו 365 ימים בשנה ולפעמים גם לפעולות מיוחדות.. בעיקרון מנהל הפורום המדובר (זה שאמר שאתה לא חבר בו) XXX כאן נמחק טקסטXXX אין לו זמן לכל מיני "משתמשים שרק מציצים לפורום שלו..

אבל אל דאגה כי הגעת למקום בו כולם שווים משתמשים חדשים ,ישנים וכו'. אנחנו "גובניקם" אין תנאי קבלה!!. לנו יש שיתוף פעולה מעולה עם יבואן/חנות גדולה מאוד ומראש זולה. כל כלי שתחפוץ בו יהיה אפשר לסדר לך בהחנה נוספת, אני מבטיח לך שתופתע ותגלה שתקבל מחיר טוב יותר מהמחיר שהיית אמור לקבל (אצל צלח) אם היה לך תעודת לוחם מהאתר השכן..

בברכה והצלחה
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי moshik » 29 דצמבר 2011, 10:29

זו תופעה מבורכת שנקראת "ילדות מאוחרת" או "הזדמנות שניה".

בו לאנשים מבוגרים ניתנת הזדמנות פז לחזור אחורה לימי הילדות ולנסות פעם שניה.

נקרא גם :primal transformation
הרוסים קוראים לזה : recapitulation
אז צריך לקבל את זה בהבנה
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

Re: האם יש הנחה לחברי הפורום בצלח באור יהודה - הערה

הודעהעל ידי Pini Gold » 29 דצמבר 2011, 12:40

הנושא מרתק מאוד. הייתי מאושר אילו כל ההודעות הקשורות במכירות ורכישות יהיו במדור המתאים הן אינן קשורות לחלקים המקצועיים ולשם כך נפתחו המחיצות הראויות.
תודה מראש.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי Shlomo » 29 דצמבר 2011, 14:50

כמי שמתעניין מאד בצד המקצועי של הנגרות, אבל מתעניין מעט מאד בפוליטיקות קטנות וזולות אני מצר מאד על ה"מריבות" הקטנוניות בין הפורומים.

כמדומני שצריך להעביר את האשכול הזה ל"הכל דיבורים" אך בכל זאת אגיב כאן היכן שדברים רבים נכתבים לאורך זמן.

אני חבר גאה בפורום "השכן" ובקהילה הנלוית אליו, וחבר ותיק עוד יותר בפורום "נגרות". ובא נשים את הדברים על השולחן.

בפורום ה"CIA" יש שני חלקים, יש פורום פתוח לכל העולם לדיון בנושאי נגרות. וקהילה פעילה מאד - שיש בה הרבה יותר מקומץ אנשים קטן - שמנוהלת על ידי יהודה בדרכו שלו.
זכותו של כל אחד להסכים או לא להסכים עם דרך הניהול של יהודה. גם לי ולעוד חברים בקהילת תפוז מהם חברים קרובים של יהודה יש ביקורת על נושאים שונים ולא כולם מסכימים על כל דבר. נכון שיהודה אסרטיבי, וגרם למספר אנשים, חלקם מוכשרים מאד לעזוב את הפורום שהוא מנהל. נכון שהוא דואג לצ'ופרים משמעותיים אבל רק לחברי הקהילה שלו. ובוודאי אנשים רבים יכולים להעלות טענות שונות אבל זו דרכו, וזכותו לנהל כראות עיניו.
מה שבטוח הוא - וזו הסיבה שאני ממשיך להיות חבר בפורום ובקהילה שם - שאף אחד אחר בארץ לא עושה למען התחום ועבור הקהילה שלו מה שיהודה עושה.

אני מכיר היטב את שוק כלי העבודה לנגרות בארץ ובחו"ל, כל מי שמספר שהוא יכול ללא התארגנות מסיבית לתת הנחות יותר טובות או אפילו דומות למה שיהודה משיג עבור חברי ה"קהילה" שלו, הוא טועה, וגרוע מכך מטעה.

אני מבין היטב שיש כאן אנשים שלא מסכימים עם דרכו של יהודה, ואולי גם נפגעו ממנו כאשר הוא לא הסכים לתת להם הנחה בקניה כל שהיא. אולי גם נפגעו ממנו בצורה אחרת, אבל...
זה נכון גם לפורום כאן וגם לפורומים אחרים. בפורום מקצועי הייתי מצפה שאנשים יתעלו על עצמם ולא ינהלו מלחמות אישיות קטנוניות. למה שלא נדבר לגופו של עניין במקום לדבר לגופו של אדם?
להבנתי, המקום כאן הוא מקום מצויין לדיונים מקצועיים, ולשמחתינו כולנו יש כאן אנשים מוכשרים מאד שיודעים ומשתפים דברים שונים בנושא המקצועי.
אם מישהו מצליח גם להשיג דיל טוב ולשתף את כל החברים מה טוב.
כל זה ניתן לעשות ללא מלחמות יהודים, הפסיקו להתכתש מעל דפי הפורום, זה יעשה טוב לכולנו.
Shlomo
משתמש ותיק

הודעהעל ידי amitay_s » 29 דצמבר 2011, 15:37

1. אף אחד פה לא רב כולם פה נהנים מהתחביב ומהשיתוף!
2. הבחור שאל שאלה לגופו של פורום ולכן קיבל תשובה בהתאם
3. אתה טועה בגדול ומטעה בגדול לגבי הקניות ויש לכך כמה סיבות שלא אפרוס פה. מה שאני יכול לומר זה שאת המחירים שאנחנו קיבלנו על כמה מוצרים מישהו אחר יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לקבל אם בכלל! סיבה אחת היא כי עד עכשיו כל הכלים שקנינו היו מיד ראשונה (דהינו מהיבואן),

המוזר הוא שאם מדפדפים בהיסטוריה של הפורום שלנו רואים שכל פעם שהפורום פורח צצים כל מיני הודעות מוזרות וכל מיני שושי או סוסי קוקי פופי ושמופי למינהם.
נערך לאחרונה על ידי amitay_s בתאריך 09 ינואר 2012, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי moshik » 29 דצמבר 2011, 17:26

שלמה קצת הומור עדיף על מלחמה מלוכלכת

על מנת שתשתחרר קצת אני מציע לך לעיין שוב בשרשור: "יום הולדת ליהודה לוי" גם הגשש לא יכל לכתוב מערכון יותר מדוייק, וההוא שמת בצפון קוריאה מתהפך בקברו מקנאה, ודן כנר שואב השראה.
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

הודעהעל ידי Shlomo » 29 דצמבר 2011, 17:57

3. אתה טועה בגדול ומטעה בגדול לגבי הקניות ויש לכך כמה סיבות שלא אפרוס פה. מה שאני יכול לומר זה שאת המחירים שאנחנו קיבלנו על כמה מוצרים יהודה יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לקבל אם בכלל! סיבה אחת היא כי עד עכשיו כל הכלים שקנינו היו מיד ראשונה (דהינו מהיבואן), יהודה עד היום קנה מיד שניה אז אבקש לא לומר דברים אם אינך מבין בהם!

4. אני לא יודע מה היחסים שלך עם יהודה אבל יש לי תחושה שאתה מגונן עליו.

1. אינני יודע מדוע אתה מתנסח בצורה מתלהמת כל כך כלפי, אינני מתכוון להגיב באותו מטבע.
2. לעצם העניין, אני מודע היטב למחירים בשוק, כולל המחירים של היבואנים. מקור הידע שלי הוא לא צלח שהוא רק אחד הספקים שלי, ובודאי לא יהודה. כמו שכתבתי אני שמח בשבילך ובשביל כל חברי הפורום שהצלחת להשיג עבורם מחירים טובים. באם תהיה בעתיד מכירה שתעניין אותי אשמח להשתתף בה גם כן.
אני דבק בעמדתי לגבי המחירים אך איני מרגיש צורך להתווכח על כך, בוודאי לא ברמה האישית.

המוזר הוא שאם מדפדפים בהיסטוריה של הפורום שלנו רואים שכל פעם שהפורום פורח צצים כל מיני הודעות מוזרות וכל מיני שושי או סוסי קוקי פופי ושמופי למינהם. כנראה שיהודה לא שורץ כל היום רק בפורום שלו אלא מציץ לפורומים אחרים. וכמו שאני מכיר אותו כנראה שהוא קנה מד לחץ דם חדש. הרי קשה לו לראות אחרים נהנים בלי שהם תולים תמונה שלו מעל המיטה ומשתחווים כל בוקר.

שוב מדובר בהתלהמות אישית מול אדם ספציפי, אינני בא להסכים או להפריך את אחד מטיעוניך, אבל גם אם נפגעת ממנו, ההתעסקות האובססבית הזו באדם, לא מוסיפה כבוד לאף אחד.
Shlomo
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Shlomo » 29 דצמבר 2011, 18:03

moshik כתב:שלמה קצת הומור עדיף על מלחמה מלוכלכת

על מנת שתשתחרר קצת אני מציע לך לעיין שוב בשרשור: "יום הולדת ליהודה לוי" גם הגשש לא יכל לכתוב מערכון יותר מדוייק, וההוא שמת בצפון קוריאה מתהפך בקברו מקנאה, ודן כנר שואב השראה.

צחוק הוא בריא וכמובן שאני אוהב הומור. הכל טוב כל עוד זה לא יורד לפסים אישיים ומלחמות יהודים.

אם כבר מלחמה, הייתי מאד שמח לראות מלחמה צרכנית אמיתית. מלחמה בה כל פורום ינסה לכבוש את לב הגולשים, ביותר תוכן איכותי, ביותר הטבות וכדו'. זו מלחמה מבורכת בה כל הצדדים מרוויחים - קנאת סופרים תרבה חכמה. במלחמות אישיות כולם מפסידים.
Shlomo
משתמש ותיק

הודעהעל ידי amitay_s » 29 דצמבר 2011, 19:11

Shlomo כתב:
moshik כתב:שלמה קצת הומור עדיף על מלחמה מלוכלכת

צחוק הוא בריא וכמובן שאני אוהב הומור. הכל טוב כל עוד זה לא יורד לפסים אישיים ומלחמות יהודים.

אם כבר מלחמה, הייתי מאד שמח לראות מלחמה צרכנית אמיתית. מלחמה בה כל פורום ינסה לכבוש את לב הגולשים, ביותר תוכן איכותי, ביותר הטבות וכדו'. זו מלחמה מבורכת בה כל הצדדים מרוויחים - קנאת סופרים תרבה חכמה. במלחמות אישיות כולם מפסידים.

שלמה ראשית אין לי דבר נגדך ואני גם לא מתלהם כהגדרתך. תגובותי כלפי יהודה נקנו ביושר רב על ידיו.
לגבי התוכן אני חושב שיש פה תוכן איכותי מאוד ובשפע, אתה מוזמן לעיין במדריכים ובפורומים. לגבי ההטבות על זה בדיוק הויכוח ההטבות פה באתר הם לכולם, חדשים ישנים כאלו בעלי פוסט אחד או מאה.
הרשה לי לצטט משפט אחד שרשמת ״ הפורום של יהודה מתחלק לשניים״ (ההמשך ידוע) סלח לי אבל עצם המשפט מעורר בי חלחלה (ואל תבין אותי לא נכון המפשט מעורר בי חלחלה כי הוא נכון ולא כי אתה כתבת אותו). אני שואל מישהו ממכם (חברי תפוז) ראה פעם את רשימותיו של הפורום המדובר על משתמשי הפורום שלו? מהם הקריטריונים להיות חבר ״מקובל״? וזה אפילו מגוחך לדבר על זה!
אתה אומר שזו דרכו בין אם מקובלת או לא על אנשים מסוימים, אז? זהו הצבת עובדה? לא! אשאל אותך שאלה אחת, האם גם תקנון הפורום שלו מקובל עליך?

אני מאוד אשמח אם תצטרף לאיזה קניה ואשמח שתהנה, שוב לא התכוונתי להעליב ואם הרגשת כך אז קבל התנצלותי.
נערך לאחרונה על ידי amitay_s בתאריך 09 ינואר 2012, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים