חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

בסט טולס -שרות-אביחי איסמן

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

בסט טולס -שרות-אביחי איסמן

הודעהעל ידי amitay_s » 25 דצמבר 2011, 00:37

חברים אני מציג בפניכן אימייל של אביחי איסמן (כמובן באישורו) ששלח לבסט טולס על השירות המצויין שהוא קיבל....
אני רוצה להודות לדוד מבסט טולס על שיתוף הפעולה הנהדר עם הפורום שלנו וכמובן על השרות המצויין.. כן ירבו!!

בקרוב תהיה הפתעה לפורום כדי לעקוב!!

זה האימייל, השינוי היחידי שביצעתי זה הסרת הטלפון הפרטי של אביחי!

שם מלא:
אביחי איסמן

נושא:
שירות

אימייל:
[email protected]

טלפון:
איך הגעת אלינו:
פורום נגרות - nagaroot.com

תוכן:
שלום
לפני כ-3 שבועות קניתי משור שפאח דגם dec0 405.
תוך מס' ימים המשור הגיע אלי,
לאחר שפתחתי את החבילה גיליתי כי תפסן צינורית האויר שהוא גם התפסן של מנורת העבודה- שבור.
יצרתי קשר עם דוד, שמיד דאג לשלוח אלי את אותו חלק חלופי.
אבקש להודות כאן לדוד על השירות הנהדר שלכם,ואין ספק שאמשיך להיות לקוח שלכם, ואף אמליץ עליכם לחברי..
(ראוי לציין כי המחיר שקיבלתי מכם היה הכי טוב, והכי זול בארץ..!)
אתם רשאים מבחינתי לפרסם מכתב זה עם פרטי..
בברכת חג אורים שמח לכם..!
אביחי איסמן
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

תודות לאמיתי , ולחברת בסט-טולס בירושלים

הודעהעל ידי icemen » 26 דצמבר 2011, 01:19

ראוי לציין כי אמיתי, הוא זה שהפנה אותי לחברת בסט טולס, והוא זה שדאג שאקבל הנחה מרשימה..

אני מציע לחברי הפורום לנצל הזדמנות ולהנות מקשריו של אמיתי עם ספקי הכלים השונים..ככל שנתארגן ונרכוש בכמות גדולה יותר, כך נקבל הנחות גדולות יותר..

כאן אין התכתבויות במסרים,או מיילים לחברים בלבד..אצלינו, כולם שווים, חברים פעילים יותר, פעילים פחות, אורחים ומזדמנים..כולכם מוזמנים..!
icemen
סופר משתמש

Re: בסט טולס -שרות-אביחי איסמן

הודעהעל ידי andre » 27 דצמבר 2011, 05:30

אם מדובר על בסט טולס שנימצא בירושלים , אני חייב לציין שמביקורי שמה בכמה וכמה פעמים אני מאוכזב מרמת השירות ו"היושר " כלפיי ...
אני אישית לא תומך במקומות שמכבדים את החבר של החבר שמכיר אותו ואת ההוא ... ברגע שניכנס לקוח "פשוט" העזרה קצת מיתעקמת ... כבר קרה שחיכיתי 15 דקות מול המוכרים ללא יחס למרות שעיקר העיסוק היה לשתות קפה ו"לסטלבט" עם הלקוחות הקבועים ...
כמו כן ... שהזמנתי כלי מסויים אמרו לי שהמחיר הוא 2800 ושהכלי יגיע תוך 3 ימים ... חיכיתי וצלצלו אלי להודיע שהכלי הנל הגיע , כאשר באתי לשלם הוא אומר לי שהמחיר 3100 , ששאלתי אותו לפשר העיניין תשובתו היתה שהוא לא אומר מחירים עם מעמ ששואלים אותו ... רק בלי מעמ ... לצטט אותו -" אני מדבר בלי מעמ , שמשלמים אני מוסיף " ... יחס כזה ללקוח הוא משאיר טעם רע בפה ולא ממש נותן חשק לחזור , גם אם אני יחזור בתור אחד שמכיר את הפורום או את x כדי שהיחס ישתפר ... אני חושב שבחנות שמכבדת את עצמה כולם צריכים לקבל יחס שווה בשווה ואף על פי כמה וכמה יחס הוגן וישר ... בלי שטויות של " אני לא מדבר עם מעמ" ...
אבל זו דעתי האישית ... אולי אני נפלתי בין הכיסאות ... אולי לא ...
andre
משתמש ותיק

הודעהעל ידי amitay_s » 27 דצמבר 2011, 08:45

1. אני מבקר בחנות הזו קרוב ל 5 שנים ובחיים לא ראיתי שלא יתחסו ללקוח.. אני לא יודע מאיפה הבאת את עניין הסטלבט והקפה לעובדים שם אין זמן לדבר עם האישה בטלפון!.. הבחור המרכזי שמוכר ללקוחות זה שאול ומדובר באדם מקסים ולבבי!!!

2. החנות היא חנות יבואן נכון זה לא בית מרקחת אלא יותר מחסן גדול..

3. אם היית מבקר יותר בחנויות מקצועיות ולא בהום סנטרים למינהם היית יודע שמחיר נותנים לפני מע"מ.. חנויות כאלו מוכרות לרוב לקבלנים או בעלי מקצוע ותמיד המחיר ניתן לפני מע"מ... אם היית טורח להביט סביבך היית גם רואה שלט גדול שבו כתוב "כל המחירים בחנות וכל המחירים הניתנים הם לפני מע"מ"

בקניות שאירגנו דרכו אני ביקשתי שהמחיר יהיה סופי (מגולם עם מע"מ) כדי שיהיה יותר קל מאחר ואנחנו הצרכן הסופי ולא בעלי מקצוע עם תיק במע"מ..

4. לפני שנה קניתי מסור סרט (זה שמוצע בקניה כרגע) ומההתלהבות חיברתי אותו ללא כיוונים התוצאה היית שאחרי כמה ניסורים נשבר לי חלק שמכוון את המסורית וחייב לציין שזו היית אשמתי המלאה כי פשוט התעלמתי מהכיוונים..
הלכתי לבסט טולס והחליפו לי את החלק במידית בלי שאלות ובלי טענות. אז לומר שהשרות שם גרוע? נראה לי שאתה לא בכיוון הנכון!!
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי moshik » 27 דצמבר 2011, 11:28

אי בהירות לגבי המע"מ תמיד הייתה מקור לצרות וחיכוכים
אני חושב שחובה לציין תמיד מחירים כוללים מע"מ.
גם אם מוכרים לקבלנים וכו.
אם אני לא טועה אני חושב שזו גם ההנחיה של משרד המסחר והתעשיה.
אם יש מדבקה על המוצר המחיר חייב להיות כולל מע"מ.
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

הודעהעל ידי amitay_s » 27 דצמבר 2011, 11:45

מושיק זו טעות. ההנחיה אומרת שצריך לציין בשלט שהמחירים הם ללא מע״מ. הצרכן הישראלי התרגל שהמחיר הוא כולל מה שלא קורה ברוב המדינות המערביות. בארה״ב המחירים הם תמיד ללא tax את ה tax מוסיפים לך בקופה. זה נהוג גם ברוב מדינות אירופה. בכל מקרה ברוב אם לא בכל החנויות המקצועיות ואגב גם בשירותים המקצועים מדברים תמיד ללא מע״מ. גם בתערוכה שביקרתי אצל צלח המחירים כולם היו ללא מע״מ. כאשר בעל מקצוע קונה כלי לעבודה המחיר שמעניין אותו הוא בלי המע״מ מפני שהוא מקבל החזר ממע״מ.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי Yair Feldmann » 27 דצמבר 2011, 11:57

אמיתי, אינך צודק. ראה כאן מתוך אתר המועצה לצרכנות:
האם אפשר להציג את המחיר ללא מע"מ?
כאשר מדובר בעסקה בין צרכן לבין עוסק, העוסק חייב להציג את המחיר הכולל: כולל מע"מ, אגרות וכל תשלומי חובה, וכן כל תשלום אחר הנלווה לרכישת אותו נכס או שירות, בלי שניתנת לצרכן אפשרות מעשית לוותר עליו במסגרת העסקה.
הפרת ההוראות הנ"ל היא עבירה פלילית.

נכון, שכאשר בעלי מקצוע קונים הם לוקחים בחשבון את המע"מ להחזר, וכך גם כאשר מקבלים הצעות מחיר. אבל לגבי חנות שמוכרת לצרכן, מקצועי או פרטי, אין שאלה.
סמל אישי של המשתמש
Yair Feldmann
סופר משתמש

הודעהעל ידי amitay_s » 27 דצמבר 2011, 14:16

אוקי! נראה כאילו עשו ריענון בתקנון. בכל מקרה חשבתי וגם נהגתי אחרת אצלי בעסק (חנות לממכר מזון) אני תמיד נותן מחירים למסעדות ועסקים שונים ללא מע״מ.
אגב גם כל המחירים שאני מקבל מהסוחרים שמוכרים לי (לחנות) הם תמיד ללא מע״מ.

אז לפי התקנון אחוז מאוד גבוה כולל אותי :D עוברים על החוק?
משהו באמת לא מסתדר לי זהו נוהג קבוע שאני מכיר שנים. צריך לבדוק בתקנון שם את כל הסעיפים על איזה צרכן מדובר אם הוא צרכן סופי או לא, זה באמת מעניין אותי זה משהו שכל כך התרגלתי אליו שמוזר לי שהוא שגוי.
סמל אישי של המשתמש
amitay_s
מנהל פורום

הודעהעל ידי moshik » 27 דצמבר 2011, 15:22

הנוהל הוא פשוט:

אם יש מדבקת מחיר זה על המוצר : זה חייב להיות מחיר כולל מע"מ

אני מתעסק עם חנויות למכירת ציוד ואם יש מדבקת מחיר אז זה כולל מע"מ

במקרה של אנדרי הוא טוען "שנאמר לו שהמחיר הוא..."
זה אומר שלא הייתה מדבקת מחיר על המוצר
עדיין מותר להציג ציוד ללא מדבקת מחיר כך שלא נראה לי שנעברה עבירה
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

הצגת מחירים

הודעהעל ידי icemen » 27 דצמבר 2011, 16:16

אלי טייב בקרית ביאליק מציג מחירים על הכלים וציוד הנגרות, כשלצד המחיר רשום +מע"מ..שיטה זו מותרת..?
icemen
סופר משתמש

הבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים