לסיום פרוייקט "בניה " אני מחפש לוח עץ אורן - אורך 2*2 מטר עובי 3.5 - 5 ס"מ , רוחב !!! 22 ס"מ , לא מצליח למצוא
תודה למשיבים
זקוק לעזרתכם
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
זקוק לעזרתכםלסיום פרוייקט "בניה " אני מחפש לוח עץ אורן - אורך 2*2 מטר עובי 3.5 - 5 ס"מ , רוחב !!! 22 ס"מ , לא מצליח למצוא
תודה למשיבים
Re: זקוק לעזרתכםארז שלום,
תנסה לבדוק באזור התעשיה סגולה, אצל גרוס, או אצל מי השרון, יש להם מבחר גדול של עצים מסוגים שונים ומידות שונות , ושם יתכן ותמצא את מבוקשך. בהצלחה. כתובות וטלפונים שלהם אתה יכול למצוא כאן במדור עסקים.
Re: זקוק לעזרתכםזה לא רוחב סטנדרטי מסחרי.
נסה אצל "שורשים" בעוספיה. הוא פורס אורנים מכריתה. אל תשכח לבוא עם הארנק של הכסף הגדול.
Re: זקוק לעזרתכםהוא לא רוצה להדביק, שאלתו נשאלה במקומות נוספים.
הוא חייב מחתיכה אחת.
Re: זקוק לעזרתכם
שלום עזר, בסוף השבוע הייתי במי השרון, פתח תקווה, היה להם משהו לפחות קרוב לזה - אם לא יותר גדול... המחיר לעומת זאת בשמיים... משה
השגתי את מבוקשי !!תודה ליאיר על העזרה , כרגע חזרתי מחיפה , קניתי לוח עץ עובי 35 מ"מ רוחב 220 מ"מ אורך - ארוך 510 מ"מ , סה"כ כולל חיתוך - 220 ש"ח
לא נורא , עמדתי בזה ,
Re: השגתי את מבוקשי !!לפחות תציין היכן קנית, שגם אחרים ידעו..
Re: השגתי את מבוקשי !!אתה רוצה להגיד לי שקנית לוח עץ אורן במידות האלה במחיר הזה ? ... אם כן אני עובר לחיפה ...
כתובת מחסן העציםקניתי אצל "קושניר ובניו" בחיפה ברח' קיבוץ גלויות 74
דרך אגב למי שהכיר את "דיכטוולד " בקרית אתא - בפשיטת רגל וכונס נכסים , אמנם הוא מכר רק בכמויות אבל חבל ש"מוסד "כזה נעלם מהנוף
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אמיר ח. ו־9 אורחים | |||||