רציתי לספר לכם שכמה חנויות-רשת אמריקאיות הצטרפו למעגל המפרסמים באתר שלנו nagaroot.com. כרגע הרשימה עומדת על ROCKLER, והחנות של מגזין Woodworking Shop, ואנחנו מקווים שבקרוב גם WOODCRAFT תצטרף לרשימה.
המהלך הזה נעשה משתי סיבות:
1. להגביר את החשיפה של החברים למוצרים שקיימים בחו"ל (החנויות הנ"ל שמחות לקונים מהארץ) ואפשרות של הפניה נוחה של חברים לחנויות.
2. הגדלת ההכנסות מפרסומות באתר על ידי שימוש בפרסומות יותר ממוקדות.
הפרסומות מייצרות כסף רק בקנייה, ולא מצפיות, כלומר שרק אם תלחצו, תסתכלו ובסוף תקנו – האתר שלנו ירוויח מכך משהו. מחיר המוצרים לא עולה בעקבות כניסה, והחנות מתחלקת איתנו ברווח. אז תרגישו חופשי ללחוץ ולקנות – ואני אודה לכם מאוד. לכן, אם חשבתם לקנות מוצר באחת החנויות, אודה לכם אם תשתמשו בקישור מהאתר כדי לעשות זאת... תרגישו חופשי להיכנס, לבקר בחנויות (לא עולה כסף, וגם לא מכניס כסף
חשוב לי להזכיר בהזדמנות זו (אם כבר מדברים על כסף), שלמרות שהאתר הוא בבעלותי, וההכנסות שלו נכנסות לחשבון שלי, אני משתמש בהכנסות בעיקר כדי לממן את הוצאות האחסון שלו, וגם מדי פעם תורם כשצריך לפעילות של הקהילה (מי שזוכר את מפגשי טמבור), וכמובן גם בעתיד אמשיך בכך. המטרה שלי בהקמת האתר, בניהולו ובהחזקתו היא לחזק ולעודד את התחביב הזה בארץ בכל דרך שאוכל.
כמו שאתם יודעים אני נוהג לענות לשאלות באתר, או להמליץ המלצות. אינני מקבל כסף מאף אדם או ארגון כדי שאזכיר מוצר כזה או אחר, ואני עונה רק על שאלות שיש לי עליהן תשובה או המלצה שאני מכיר אישית או שקיבלתי המלצות חמות מחברים (אתם יכולים לתאר לעצמכם שאני מקבל קצת טלפונים מחברים שמספרים לי דברים וחוויות שעברו). מדי פעם ההמלצות או התשובות כוללות לינק למוצר ספציפי, או לחנות. בחלק מהמקרים מדובר בלינק שאם באמצעותו ייקנה המוצר – אני אקבל עמלה, אבל מבחינתי זה רק בונוס קטן על זה שעניתי תשובה טובה. אני לא מכניס את הלינקים בגלל הרווח, אלא מפני שאני חושב שמדובר בפתרון טוב או במוצר טוב, שראוי להמליץ עליהם.
אם למישהו/י מכם יש רעיונות לפעילויות/השכלה בתחום העץ לחברי הפורום שאוכל לעזור בהן ארגונית או כספית,אשמח אם תפנו את רעיונותיכם לזיגי, מנהל הקהילה, ואם אפשר גם נסייע בכל דרך אחרת כדי שזה יקרה.
בברכת יְבָרֶכְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ בְּכָל-מַעֲשֵׂה יָדְךָ אֲשֶׁר תַּעֲשֶׂה. (הברכה ניתנת לנותני מעשר עני, לעזרה לנזקקים)...
משה אשל,
מנהל האתר