בשעה טובה ומוצלחת הסתיים מבצע "מזנון"
המזנון בנוי מעץ דובדבן, נמרח בשתי שכבות STAIN להדגשת הצבע של העץ ונמרח בשכבה סופית של לכה פוליאורטאנית.
זמן העבודה, מיום קנית העץ ועד לסיום, חודש. שעות עבודה, בערך 100.
מזנון (SIDEBOARD)
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מזנון (SIDEBOARD)בשעה טובה ומוצלחת הסתיים מבצע "מזנון"
המזנון בנוי מעץ דובדבן, נמרח בשתי שכבות STAIN להדגשת הצבע של העץ ונמרח בשכבה סופית של לכה פוליאורטאנית. זמן העבודה, מיום קנית העץ ועד לסיום, חודש. שעות עבודה, בערך 100.
Re: מזנון (SIDEBOARD)
עבודה יפה ומקצועית מזנון מדהיםם כל הכבודד
Re: מזנון (SIDEBOARD)וואו!
העיצוב מאוד מוצא חן בעיני. הכייונים והחיתוכים בשילוב של תאורה וזווית ראיה יוצרים גאומטריות מאוד מעניינות. הביצוע מצויין. כל הכבוד.
Re: מזנון (SIDEBOARD)עבודה יפה מדוייקת ומעוצבת להפליא.
Re: מזנון (SIDEBOARD)ארון, שופרא דשופשרא.
ספר קצת כיצד ביצעת את הפנלים לדלתות. פשוט נפלא. העץ הזה יקר שם?
Re: מזנון (SIDEBOARD)תשמע, אתם שם...
טוב, אז מה היה לי להגיד על השידה הזו... א. יפיפיה, ברשותך, לא אראה לאישתי (כי היא תרביץ על זה שאני יושב פה וכותב ולא רץ לעשות משהו כזה). ב. ההשקעה בסידור, בחירת הלוחות, הכיוונים וההתאמות - ניכרת לעין, וכל הכבוד על זה - כל לוח ולוח נראה כאילו הוא נולד להיות ממוקם במקומו. ג. העיצוב באופן כללי מוצא חן בעיני, מין שילוב של מסיביות עם עיצוב שהופך אותו ללא כבד (כל הקשתות והמשחק בגבהים בין הרכיבים השונים). ד. איך אפשר לא להזכיר את הידיות שנראה שעשית בעצמך (האמת שאת העליונות אני אוהב, ואת התחתונות אני לא ממש מבין - אבל אני בטוח שיש לך הסבר טוב) - חריטה זה טוב לנפש וכל מי שחושב פה שאני סתם מפרגן, לא רואים הרבה פרגונים כאלה שלי כאן.. אני באמת אוהב את השידה הזו. ולמי ששאל על דובדבן בארה"ב העץ נפוץ ויתן לקנות אותו שם אפילו בהום סנטרים בלוחות (כמו שמוכרים פה אורן בארץ), אבל הוא לא זול במיוחד - מכיר עץ שאפשר להשוות פה בארץ מבחינת רמת מחיר ואיכות, זה ברמה של בוק לדעתי - אבל בארה"ב אולי יחשבו אחרת, שם בוק נחשב יחסית ולא כל כך נמצא - כשפה זה פחות או יותר כל מה שיש מבחינת איכותי אבל מחיר סביר...
Re: מזנון (SIDEBOARD)כל הכבוד עבודה מקסימה ןיפה.
תשובותא. תודה על הפרגונים. היה נעים לקרוא אותם.
ב. לאשתו של משה אשל - אני פנסיונר שמקום מגורי הקבוע ומרכז חיי זו ארצנו הקטנתונת. מסיבות משפחתיות (ילדים גרים בחו"ל) אנחנו מבלים חלק מהשנה בארה"ב ושם יש לי הרבה זמן פנוי. אז או שעסוק בנגרות או שהבלבל את המוח לאישתי, היא מעדיפה שעסוק בנגרות. הכפתורים במגירות נחרטו מבובינגה, אבל בגלל שמסיבות תקציביות עדין אין לי פוטר למחרטה, היכולת לחבר את עץ לפלטה בצורה רצינית וקבועה קשה ביותר החלטתי להשתמש באופן זמני בנסיונות של סוסים שעשתי למערכת שח. ג. לפיני - עץ הדובדבן נחשב פה לעץ מתאים ליצור רהיטים ומחירו נע בין 5.3 ל 7 דולר ל FOOT. (פוט זה 12X12X1 אינטש), קשה לי להשוות את זה למחירים בארץ. (בובינגה למשל, עולה 10.5 דולר לפוט). בלי שום קשר למזנון - יש פה הרבה עצים שלקראת החורף גוזמים חלקים די גדולים מהם וזה ממש חגיגה לחורטים.
Re: מזנון (SIDEBOARD)מקסים, נפלא , מושקע , אהבתי
Re: מזנון (SIDEBOARD)אהרון,
עבודה מצויינת, יישר כוח! מסכים עם משה לגבי הידיות - את התחתונות הייתי מחליף למשהו עגלגל ונעים, כנראה בזהה לאלו של המגירות. לגבי צירים, מדוע בחרת בצירי פליז נראים לעין? זה שיקול אסתטי מן הסתם ונותן לרהיט מראה קצת יותר ישן. כל הכבוד, מקס
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||