ב 21.11 נפתחת תערוכת 'טימבר 2011' בגני התערוכה. הכניסה בהזמנות בלבד. זוכר שבשנה שעברה הוצעו הזמנות לחברי הפורום.
האם יש פעילות בכוון זה השנה ?
תערוכת 'טימבר 2011'
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
תערוכת 'טימבר 2011'ב 21.11 נפתחת תערוכת 'טימבר 2011' בגני התערוכה. הכניסה בהזמנות בלבד. זוכר שבשנה שעברה הוצעו הזמנות לחברי הפורום.
האם יש פעילות בכוון זה השנה ?
התקשרתי ל'טימבר' ונאמר לי ש...1) ניתן לקבל כרטיסים בכניסה (צריך להירשם בכניסה ואז ינתן לך כרטיס כניסה)
2) התערוכה נפתחת היום (יום שני) בשעה 14:00
Re: התקשרתי ל'טימבר' ונאמר לי ש...אם מישהו מהצפון (מחיפה-קריות והסביבה) נוסע לתערוכה, אשמח להצטרף.
נסיעה לתערוכת טימבר 2011 -תיקון..אנו ניסע ברכבת, מחרתיים (יום ד'- 23.11) בצהריים, שעה מדוייקת תימסר יותר מאוחר..
תחנת הרכבת של מרכז הירידים היא 3 דקות הליכה מהתערוכה. נערך לאחרונה על ידי icemen בתאריך 22 נובמבר 2011, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
תערוכת טימבר 2011קיבלתי דיווח משני חברים שביקרו בתערוכה, שמסרו כי היא מיועדת לנגריות ומפעלים העוסקים בנגרות מקצועית, ואין לנו החובבים, מה לחפש שם..
לכן הביקור שתיכננתי שם למחר, מתבטל בזאת..
Re: תערוכת טימבר 2011הייתי שם אתמול,
לנו החובבים יש רק את הדוכן של FESTOOL האמת היא שלא נכנסתי אבל סה"כ התערוכה נראית כמו בשנים עברו בעצם אין חידושים מיוחדים. למי שאף פעם לא ראה מכונות נגרות יכול להיות מעניין אבל מי שכבר ראה דבר או שניים התערוכה (לטעמי) מיותרת. נ.ב. אין דוכנים של פירזולים למעט טרלידור וגם הדוכן הזה לא מפותח במיוחד. רן.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים | |||||